Svoboda pohybu? … Stretch Jeans.

Naše džíny se vzhledově od běžných džín příliš neliší, jejich kouzlo se skrývá v materiálu. Klasická džínovina (tedy bavlna) s příměsí elastanu zajišťuje naprosté pohodlí a flexibilitu při nošení a to je pro většinu z nás alfou a omegou při výběru. Do naší nabídky jsme chtěli od samého začátku zařadit džíny, které nebudete mít potřebu po příchodu domů sundat, abyste se uvelebili na gauči. Jedná se o Stretch Jeans již třetí a čtvrté generace, můžete si tak být jisti, že každé vlákno má svůj smysl. Zkrátka džíny, které jsme ve Feratt postupně dotáhli k dokonalosti

Stálice v sortimentu

Strečové džíny neboli Stretch Jeans jsou na trhu již pěkných pár let a my ve Feratt držíme krok s dobou. Myšlenka džín s příměsí elastanu nás zaujala stejně, jako vás. Původní plán, dát do prodeje jen pár kousků na zkoušku, se rozpadal úměrně s rostoucí poptávkou. Naši zákazníci velmi rychle rozpoznali výhody, které elastické džíny FERATT ukrývají.

Šedé džíny neboli Stretch Jeans šedé 3GEN se sníženou gramáží

V našem sortimentu najdete také džíny se sníženou gramáží. Látka je tenčí, ale přesto pevná. Ideální volba pro teplejší dny.

Džíny pro každého. 

Díky pružnosti a stálosti materiálu padnou Stretch Jeans skoro každému. Vytlačená kolena jsou minulostí. Vyšší gramáž zaručuje větší odolnost a přitom zachovává výhody použitého elastanu i barevné stálosti. Zkrátka tyto kalhoty s vámi vydrží i několik sezón. V nabídce máme různé barevné varianty a odstíny. Jen si vybrat. Pánské džíny doplňte o následující kousky a máte skvělý outfit: pánská polokošile, tričko, boty, opasek.

Poslední řada našich džín je navíc unikátní svou extrémní pružností také v oblasti pasu, což komfort nošení ještě umocňuje. Tyto novinky máme ve 4 odstínech:

          

     

              

 Stretch JEANS NEW 18 černé

Stretch JEANS NEW 17 šedé

Stretch JEANS tmavě modré

Stretch JEANS NEW 23 modré