DAYDEE - parfémová voda Martina Dejdara

Parfémová voda DayDee

DayDee: Parfémová voda Martina Dejdara

Martina Dejdara známe spíše z televizních obrazovek či různých filmových a zábavných scén. Málokdo ale ví, že je i tvůrcem jedinečného pánského parfému, a to právě ve spolupráci se značkou Feratt.

Vhodně zvolená pánská vůně dělá muže atraktivnějším a přitažlivějším. Je to vizitka toho, že má muž vkus a dbá o sebe. Navíc vám dodá i dávku sebevědomí

Parfém DayDee je výrazná, přitom však nevtíravá pánská vůně
 
Eau de Parfum, vhodný dárek pro všechny muže vyznávající osobité a originální vůně.  
 
Parfémová voda DayDee

Fáze vůně

  • 1. FÁZE - HLAVA PARFÉMU - Jedná se o okamžik, který je vnímám ihned po aplikaci, kdy se malé kapičky snadno a poměrně rychle odpařují. Navíc u nich vynikají fixační vlastnosti. Je to fáze, která vytváří první dojem na zákazníka a připravuje cestu pro fázi druhou. Hlava parfému DayDee je specifická citrónovou vůní, rozmarýnem a nechybí ani kardamon.
  • 2. FÁZE – SRDCE PARFÉMU. První fáze mizí a nastupují středně prchavé látky. Projevuje se reakce kůže a vůně parfému. Doba účinku je hodně rozdílná a může trvat klidně i hodinu. Přichází na scénu růžové dřevo a lístky jasmínu.
  • 3. FÁZE - ZÁKLAD PARFÉMU. Srdeční fáze ustupuje do pozadí a je třeba vytvořit stabilní a trvalé zázemí. Základ tak značí, jaká bude hloubka a pevnost celkového parfému. V podstatě má nejdůležitější úkol. Přinést harmonii všem předešlým složkám a zafixovat vůni na delší dobu. V této fázi dominují aromata vetiveru, dubového mechu a pižma.

Tuto vůni si oblíbí zejména muži, kteří ocení harmonii svěžích kořeněných vůní, originalitu a excelentní mužné aroma. Zvolte svému muži Day Dee Eau de Parfem jako dárek, například k narozeninám!

Parfém DayDee si oblíbili mnozí muži, ale okouzlí i nejednu ženu. Vyzkoušejte jeho magickou sílu i vy!
 

V současné době pro Vás připravujeme novinku! Na trh uvádíme nový parfém hokejisty Davida Pastrňáka pod názvem jeho přezdívky "PASTA 88". Kompozici vůní si pro tento parfém David Pastrňák vybral osobně a pro jeho výrobu si zvolil naši společnost FERATT FARFUMS. Od července bude k dostání exkluzivně jen u nás v prodejnách Feratt Fashion a na e-shopu. A máte se na co těšit - je to pecka!!!