Dotek luxusu: Svetr z hedvábí a merino vlny

merino svetr pánský

Dotkněte se luxusu!

Letos vás chceme hýčkat a dali jsme si na tom záležet. U nás ve FERATT najdete úplnou novinku. HEDVÁBNÝ SVETR!
Svetr DOMENICO z hedvábí a merino vlny. To nejlepší, co příroda nabízí.
 

Společenský svetr DOMENICO je utkán jen z hedvábných a merino vláken. Co to znamená? Je vytvořen z těch nejhodnotnějších materiálů, které pro výrobu svetru existují. A to už stojí za zkoušku!

Dopřejte si to nejlepší z nejlepšího Vyzkoušejte, jaký je to pocit mít oblečen merino svetr s hedvábím. 
 
 

Co dělat, aby vám svetr vydržel co nejdéle

Svetr z merino vlny s hedvábím má ty nejlepší vlastnosti, které pánský svetr může mít. Abyste z něj měl radost co nejdéle, pečujte o něj! Merino svetr s hedvábím vám to několikrát vrátí. Svetr neperte běžně v pračce. Co totiž Merino vlna opravdu nesnáší je prudké střídání teplot, ke kterému v pračce dochází v jednotlivých fázích praní. Vlákna se navíc polámou při ždímání a svetr se teplotními šoky znehodnotí.  Doporučujeme prát ručně do 40 °C. Svetr perte naruby, použijte přípravek určený výhradně pro vlnu a aviváž vynechte. Jako první namočte namáhaná místa, například podpaží. Během praní se svetrem zacházejte opatrně. Merino vlna ani vlákna hedvábí nemají rádi teplotní šoky, proto je potřeba při praní nestřídat teplotu vody, např. vymáchání ve studené vodě. Vypraný svetr vyždímejte zarolováním do ručníku a sušte položený na ručník (svetr nevěste při sušení na ramínko, mohl by se vytáhnout).
Hedvábný svetr s merino. Dotkněte se luxusu!
 

Svetr DOMENICO můžete koupit již dnes

Věříme, že se tento stylový svetr stane tím nejluxusnějším a nejoblíbenějším kouskem vašeho šatníku. Přijďte se podívat do našich prodejen, nebo objednejte svetr merino s hedvábím přímo v našem e-shopu.

Svetr DOMENICO hnědý

MERINO svetr pánský s HEDVÁBÍM je luxusní kousek pánského šatníku. Tento hnědý svetr je lehký jako pírko a příjemný na dotek.

Svetr DOMENICO šedý

Merino svetr s hedvábím v odstínu decentní šedé povznese váš šatník na zcela novou úrověň