Horké novinky - košile PERFORMANCE s potiskem

Pánská košile PERFORMANCE FERATT

Horké novinky - košile se vzorem řady PERFORMANCE. Pánské košile z materiálu nové generace

Nové funkční košile PERFORMANCE jsou navrženy s ohledem na dokonalý styl, pohodlí a potřeby našich zákazníků. Jsou ušity z vysoce kvalitního materiálu s fuknčními vlastnostmi. Revoluční materiál FeratTex je hladký, jemný, prodyšný a dokonale dokáže odvádět pot. To znamená, že se budete cítit pohodlně i během náročné pracovní schůzky nebo po dlouhém dni v práci. Materiál těchto košil obsahuje 25 % elastanu, je tedy natolik pružný, že se zcela přizpůsobí vašemu tělu a při pohybu vás košile vůbec nebude omezovat. Máme vyzkoušeno i na našich sportovcích, kteří si v košili šli například zaběhat, nebo zaskákat přes švihadlo. A to zcela určitě stojí za zkoušku!

Co nové košile PERFORMANCE odlišuje od ostatních jsou nejen unikátní vlastnosti materiálu, ale i jejich styl. Košile z nové řady PERFORMANCE vystihuje hustší a jemnější materiál, dokonalý střih a zejména nové originání vzory. Pružné košile jsou dostupné v různých designech a vzorech, které dodávají vašemu outfitu zcela neotřelý styl. Vzor na těchto košilích je vytvořen pomocí techniky potisku, který je proveden s precizností a pozorností k detailu. Nyní máte možnost i vy vyzkoušet košili podle nejnovějších trendů, té nejvyšší kvality a nejlepších vlastností.

Jednou z velkých výhod pánských košil PERFORMANCE je jejich všestrannost. Můžete je nosit na různé příležitosti - od pracovních schůzek až po rodinné oslavy nebo večeře s přáteli. Stačí vybrat váš preferovaný design a ten správný střih košil.

Tip na outfit:

Modré džíny, košile PERFORMANCE SLIM MP 01, svetr Merino.

Košile z řady PERFORMACE jsou revoluční novinka na trhu pánské módy. Košile zcela unikátní svými vlastnostmi. Promyšlená kombinace designu, módy a nových technologií. Nově jsme rozšířili řadu PERFORMANCE o košile s tištěným vzoremKošile jsou unikátní díky materiálu FeratTex, ze kterého jsou ušity.

Horké novinky - košile PERFORMANCE s potiskem

Extrémně pružná

Technologie 4-Way stretch umožňuje rozpínání materiálu košile řady Feratt Performance ve všech směrech, proto Vás nebude omezovat v pohybu a skvěle vám sedne.
Horké novinky - košile PERFORMANCE s potiskem

Ideální na cesty

Feratt Performance je ideální košile pro cestování, můžete ji neposkládanou nacpat do batohu či kufru, a přesto když si ji obléknete, bude vypadat jako dokonale vyžehlená. 
Horké novinky - košile PERFORMANCE s potiskem

Prodyšná

Vlhkost je rychle převáděna do vnějších vrstev látky, což zajišťuje stálý pocit svěžesti i při nadměrném pocení. Materiál košile zároveň působí antibakteriálně, což brání zápachu a pocitu svědění.
Horké novinky - košile PERFORMANCE s potiskem

Nemačkavá

Díky inovativnímu designu je košile řady Feratt Performance zcela nekrčivá a není potřeba ji žehlit.
  • Rozšířili jsme řadu PERFORMANCE o košile s tištěným vzorem.
  • Košile je utkaná ze směsi 75 % polyamid a 25 % elastanu, čímž látka dostává velmi jemnou strukturu a navíc pomocí elastanu vysokou pružnost. Tím se košile perfektně přizpůsobí vašemu tělu.
  • Košile je unikátní díky materiálu FeratTex, ze kterého je ušita. 
  • Látka je příjemná na dotek, hustá, extrémně pružná, poddajná a má chladivý efekt.
  • Prodyšná a zároveň velmi pružná látka, která nebrání v pohybu - extrémně rozpínavý materiál je ideální pro dlouhodobé nošení, cestování i pracovní schůzky.
  • Rychleschnoucí látka, kterou nemusíte žehlit - nemačkavou košili oceníte na cestách i v domácnosti.
  • Antibakteriální vlastnosti látky zabraňují vzniku nežádoucích pachů.
  • Látka příjemná na dotyk  - pohodlná na nošení a přesto z odolného materiálu.
  • Kvalitní košile v designu podle nejnovějších světových značek.

KOLEKCE PERFORMANCE PODZIM/ZIMA 2023

Košile PERFORMANCE SLIM MP 01

Košile PERFORMANCE SLIM MP 02