"Must have" luxusní oblečení do každého šatníku

Kvalitní oblečení z těch nejlepších přírodních materiálů je to, co každého muže nejen potěší, ale také mu bude dlouho sloužit. Prozradíme vám, bez čeho se žádný elegantní muž neobejde. Vybavte svůj šatník praktickými kousky s nádechem luxusu od české značky FERATT Pánská móda.

Prémiové kousky, které nesmí chybět v šatníku žádného muže

Kvalita jako základní kritérium výběru

Oblečení pro muže by mělo být pohodlné, praktické a musí perfektně sedět. Klíčem k vybudování moderního stylu je stát se majitelem několika klasických módních kousků, ale z těch nejkvalitnějších přírodních materiálů. 

Klasické oděvy, jako oblek, košili, svetry nebo třeba kabát pak můžete kdykoliv s ohledem na sezonu doplňovat výraznějšími kousky oblečení dle momentální nálady a příležitostí.

Muž by měl volit oblečení z přírodních materiálů 

Muži chtějí a často potřebují oblečení z čistě přírodních materiálů. Stále více do svého šatníku zařazují kousky z vlny, merino vlny, kašmíru, PIMA bavlny, Bio bavlny, nebo hedvábí. Tyto materiály jsou ceněné zejména kvůli svých výjimečných vlastností. Jsou příjemné, pohodlné na nošení, s dlouhou životností a především jsou to ty nejlepší materiály, které příroda nabízí. Některé jako bio bavlna, vlna a kašmír jsou antialergenní, což je důležitá vlastnost pro osoby citlivé na umělé složky oděvů. 

Kašmír a vlna jsou těmi nejlepšími přírodními materiály na kabáty a obleky

Kašmírové kabáty: Očekávejte luxus a teplo

Kašmír je vzácný a jemný přírodní materiál, který se získává ze srsti kašmírových koz chovaných v horských oblastech Himaláje, Číny a Tibetu.  Je ceněn pro svou lehkost, měkkost a termoregulační vlastnosti. Kašmírové vlákno je považováno za jedno z nejkvalitnějších a nejhřejivějších vláken na světě, což z něj činí ideální materiál pro zimní kabát.  Ve FERATT najdete kabát ze 100% kašmíru, a to za příznivou cenu, která mile překvapí. Česká firma se rozhodla využít naplno vlastností kašmírového vlákna, navrhla kabát ve skvělém střihu s klasickou klopou jen z kašmírové vlny. Můžete očekávat, že je nejen elegantní a komfortní, ale také funkční. Tento kabát pomůže udržet teplo, i když udeří větší mrazy. Muž, který do tohoto luxusního kabátu investuje jistě ocení jeho dlouhou životnost a pohodlí při nošení. A co navíc, kabát je praktický na údržbu! Kašmírová vlákna vlny mají totiž antibakteriální a samočisticí funkci, stačí jen o ně správně pečovat.

V Česku pořídíte 100% kašmírový kabát od české firmy jen ve FERATT. 

 

Kašmírový kabát je symbol luxusu, který si nyní můžete dopřát i u nás.
 

Vlněné kabáty: Základ šatníku muže pro zimní období

Vlna je královnou zimního období díky své termoregulaci. Vlněné vlákno je schopné absorbovat značné množství vody, protože je duté. Díky tomu se ve vlněných kabátech cítíme stále v suchu a teple. Vlákno vlny je zároveň prodyšné díky šupinkám ve struktuře, které udržují látku bez bakterií a mikrobů. Vlna tak nepohlcuje pachy. Kvalitní vlněný kabát by měl obsahovat alespoň 50 % vlny. Pokud zvolíte kabát ze 100% vlny, můžete si být jisti, že sáhnete po kvalitě, kterou nabízí jen ty nejlepší světové značky. Vlněný kabát FERATT přináší několik benefitů v jednom. Perfektní střih, vybraný materiál a barvy podle posledních trendů. Kabáty mají propracované detaily i funkční prvky, jako je například praktické odnímatelné zapínání až ke krku, které dává kabátu úplně jiný rozměr.

Vlněný kabát je společenskou nutností v případě, že v zimě nosíte pánský oblek, když vyrážíte například do divadla, nebo do práce. Především u business outfitu se dbá na jistou společenskou prestiž, která zvýší respekt každého gentlemana.

Prémiové kousky, které nesmí chybět v šatníku žádného muže

Vlněné obleky z top italských látek

Vlněný oblek je luxusní typ obleku, který muž využije nejen v případě slavnostních událostí, jako je svatba, větší rodinná oslava nebo ples. Vlněný oblek skvěle vypadá a při správné údržbě i vydrží po dlouhou dobu. Muž ho může nosit tedy prakticky denně, například i do práce. Ne nadarmo je právě vlněný oblek považován za prémiovou část oblečení. Investované peníze se však často mnohonásobně vyplatí. Pánský oblek musí především dobře sedět přes hrudník i v ramenou tak, aby se v něm muž cítil co nejlépe.  Obleky FERATT jsou ušity z vybraných materiálů a v propracovaných střizích tak, aby se muž nejen pohodlně cítil, ale i skvěle vypadal. V aktuální kolekci naleznete například vlněné obleky z materiálů od italského výrobce Marzotto, či portugalského Paulo de Oliveira.

Nechte se hýčkat: Svetr z merino vlny nebo hedvábí

Svetr s obsahem merino vlny (70 %) a hedvábí (30 %) je jeden z nejhodnotnějších kousků oděvu, který si můžete dopřát. Když si takový svetr oblečete, není snad příjemnější materiál, který byste mohli mít na sobě. Svetr má ty nejlepší vlastnosti, které od svetru můžete očekávat. Jemný, měkký, hedvábný na dotek, hřejivý a zároveň chladivý, když je potřeba. Je až neuvěřitelné, že tak tenký a lehký svetr dokáže i v chladnějších počasí poskytnout potřebné teplo. A naopak, když vysvitne slunce, nemusíte se obávat, že ho budete potřebovat hned svléci. Hedvábí má tu neuvěřitelnou vlastnost, že při zahřátí vašeho těla vlákna teplo neabsorbují, a svetr vás krásně zchladí. Spolu s antibakteriálními a antialergickými atributy jsou to vlastnosti, které prakticky prospívají vašemu zdraví a přispívají k vašemu pohodlí. Nechte se hýčkat a staňte se majiteli tohoto luxusního kousku. Brzy zjistíte, co znamená prožít přepych doslova „na vlastní kůži“.

Košile z prémiové PIMA bavlny určitě stojí za ten pocit!

Pánská košile v černé nebo bílé barvě z PIMA bavlny je opravdovou raritou. PIMA bavlna je speciální druh americké vysoce ušlechtilé bavlny, která je považována za nejkvalitnější na světě. Vyprodukují se jí pouhá 3 % z celkové produkce bavlny v USA. Jedná se o přírodní vlákno s extra dlouhými a jemnými vlákny, které zamezují tvorbě žmolků. Materiál je hustší, ale na omak zároveň příjemný a měkký. Rozdíl oproti klasickým bavlněným košilím poznáte už na první pohled. Má hladší povrch a živější barvy. Významný rozdíl je však při samotném nošení, košile je hladká a velmi dobře se přizpůsobí vašemu tělu. Navíc, košile z PIMA bavlny s podílem elastanu (SPANDEX) umožní vysoké pohodlí při pohybu. Samozřejmostí je propracovaný střih z vlastní dílny FERATT. Bavlněná košile se hodí jako pro formální tak business příležitosti.

Pořiďte si alespoň jeden z prémiových kousků a vyzkoušejte na vlastní kůži luxusní pocit kvalitního oděvu z těch nejlepších přírodních materiálů