Jaký dárek vybrat muži k Valentýnovi?

Hledáte dárek k Valentýnovi? Dáme vám pár tipů - spojení elegance, sportovního ducha a vkusu. Představíme pánské parfémy od dvou výjimečných osobností, hokejisty Davida Pastrňáka a moderátora Martina Dejdara, a navíc si ukážeme stylovou košili s květinovým vzorem jako ideální doplněk k tomuto romantickému dni.

Parfém od Davida Pastrňáka

David Pastrňák není známý pouze svým hokejovým talentem, ale také svým osobitým stylem. Jeho parfém PASTA88 je stejně neodolatelný jako jeho hra na ledě. S výrazným aroma, kombinujícím svěžest s mužností, bude tento parfém skvělým doplňkem pro vašeho milovaného. Vůně, kterou parfém PASTA88 nabízí je směsicí dobrodružství a sebejistoty.

Parfém, který potěší vašeho milovaného, ať už je fanouškem hokeje, anebo milovníkem výrazných a charismatických vůní.

Exkluzivní parfém o objemu 100 ml můžete zakoupit na našem e-shopu a v kamenných prodejnách FERATT po celé ČR.

Parfém Martina Dejdara

Moderátor a herec Martin Dejdar vytvořil svůj vlastní parfém pod názvem DayDee. Odráží jeho duchaplný a charismatický styl. Tato vůně zaujme svou originalitou a lehkostí. 

Dejdarův parfém DayDee je ideální pro muže, kteří se nebojí být sami sebou a chtějí vyzařovat pozitivitu a energii.

K dostání v černém skleněném flakonu o objemu 100 ml. Dostupný také v menším balení 9,5 ml, vhodném například na cesty.

Košile s květinovým vzorem

Pro dokonalý outfit na Valentýna doporučujeme přidat stylovou košili s květinovým vzorem. Tento kousek oživí každý šatník a přidá romantický nádech k celkovému looku. Květinový vzor je vždy aktuální a vybrat si ho pro svého milovaného je skvělý způsob, jak mu ukázat, že si vážíte jeho vkusu.

Mezi takové košile patří košile DANTE a košile ROSARIO. Bavlněná košile s elastanem DANTE s krásným florálním vzorem osloví nejednoho muže i ženu. Dostupná se vzorem v modré nebo bordó barvě. Skvělý dárek k Valentýnovi!

Košile ROSARIO je poté k dispozici v odstínu do vínové, nebo hnědé, s dlouhým i krátkým rukávem. Skvělé jsou na této bílé košili s potiskem detaily a opravdu přesný a dokonalý vzor. Vybrat můžete ve vyštíhleném střihu Slim fit, nebo volnějším Regular. Darujte dárek, který potěší nositele i jeho okolí.

Nevíte, který z dárků pro vašeho partnera vybrat? Nevadí, můžete mu darovat například parfém a k tomu košili. Výběrem parfému od Davida Pastrňáka, nebo Martina Dejdara, spolu s květinovou košilí vytvoří originální a přitom vkusný dárek pro vašeho milovaného na Valentýna. Tato kombinace osobitosti, elegance a romantiky zaručeně udělá dojem a prodlouží vzájemné chvíle lásky. Nezapomeňte, že nejlepší dárky jsou ty, které ukazují, jak moc si vážíte druhého člověka, a tato kombinace určitě splní tuto podmínku.

 

A pokud stihnete pořídit tyto dárky do 14. 2. 2024, čeká na vás zajímavá sleva.