David Pastrňák a FERATT uvedli na trh nový parfém PASTA88

David Pastrňák a FERATT uvedli na trh nový parfém PASTA88

David Pastrňák a FERATT uvedli na trh nový parfém PASTA88

David Pastrňák, jeden z  nejznámějších českých sportovců a světová špička v hokeji, představil svůj vlastní parfém PASTA88, který vytvořil ve spolupráci s módní značkou FERATT. Na slavnostním uvedení jej přivítal, kromě zástupců firmy, také ambasador značky, herec Martin Dejdar. Akce se symbolicky konala 8. 8. 2023, podle čísla 88, které David nosí na dresu a jenž se stalo součástí názvu vůně.

 

Symbolické datum 8. 8. odstartovalo budoucí „kariéru" nového českého parfému, který na trh uvedl legendární hokejista David Pastrňák. Právě číslo 88 a Davidova přezdívka Pasta" se staly základem pro název exkluzivní vůně „PASTA88". Na slavnostním křestu v pražské restauraci Bohemia Goose svůj výtvor uvedl v doprovodu zástupců značky FERATT fashion, spolu s jejím ambasadorem, hercem Martinem Dejdarem.

„Dva roky nám to trvalo, protože vytvořit perfektní parfém prostě trvá dlouho," komentoval David Pastrňák náročný proces přípravy vůně, kterému věnoval hodně volného času ve svém nabitém programu. 
 
„David je člověk, který má rád módu, rád se dobře a neobvykle obléká, což mě nesmírně baví. Jsem rád, že se to povedlo,“ říká Martin Dejdar. 
 

PASTA88 je pánský parfém s orientálním a dřevitým charakterem. Je ztělesněním mužské elegance a síly. Jde o exkluzivní parfém z ingrediencí prvotřídní kvality, které zaručují svému nositeli dlouhotrvající zážitek z přitažlivé a sofistikované vůně. Parfém je k dostání v prodejnách FERATT po celé ČR a na e-shopu společnosti www.panskamoda.cz.