Stylová letní dovolená

Letní kolekce 2023

Letní dovolená stylově

Přiznejte si, že opět potřebujete únik z reality! Změnit místo, relaxovat a mít dost času sami pro sebe i na přátele a rodinu. Máme pro vás tipy na typické kousky na letní dovolenou. Kraťasy, lněná košile, džíny a trička... Přibalte si jen ty pohodlné a podle posledních trendů.

Chystáte se na letní dovolenou? Chcete si užít léto stylově? Abyste si mohli užívat bezstarostné chvíle, začněte se připravovat včas. Letní oblečení jednoduše musíte mít. Třeba zjistíte, že musíte nějaké kousky do svého šatníku dokoupit. Zabalte si letní košile kraťasy, bez nich se určitě neobejdete.

 

Máme zde tip na mnoho dalších kousků, které na vaší dovolené nesmí chybět.

Elastické džíny jsou od naší značky také extra pohodlné, proto je určitě do kufru přibalte. Vybrat si můžete nejen modré pánské džíny, ale i černé džíny, anebo šedé džíny. Hodí se pak ke košilím, zvolit můžete například slim fit košile s krátkým rukávem. V teplém počasí dobře vynosíte i kraťasy. Zvolit můžete džínové kraťasy, anebo lehké lněné kraťasy. Pro denní nošení, v létě, a také pod merino svetr si oblečte pohodlnou lněnou košili. Lněná pánská košile se hodí také jako pánská svatební košile pro svatby typu Boho. Tento styl se nejčastěji vidí na svatbách v zahraničí. Více se o tom můžete dočíst zde.