Ideální letní košile? Ta bambusová!

Ideální letní košile? Ta bambusová!

Letní košile

Prodyšná a lehounká tak, že ji sotva cítíte - košile z bambusové viskózy.

Teplé dny jsou tady! Zkuste tento rok obléknout košili z bambusové viskózy – mimořádně tenké, lehké a prodyšné tkaniny, jejíž výroba je šetrná k životnímu prostředí. Finální látka je velmi příjemná na dotek. A právě z ní šijeme naše letní košile Feratt. Nabízíme Bamboo košile s krátkým rukávem i s dlouhým rukávem. Jen si vybrat!

Ideální letní košile? Ta bambusová!

Největší výhody bambusové košile: 
Je antibakteriální, prodyšná a s chladivým efektem

To, že zůstanete v suchu i za horkých letních dní, není u bambusové košile pouhým klišé. Bambusová viskóza má skvělé vlastnosti, dokáže absorbovat až 4x více vlhkosti než bavlna, vlhkost přitom odvádí na vnější povrch látky, odkud se rychle odpaří. K tomu, abyste se cítili pohodlně, dopomáhá i lehkost tkaniny, která se na tělo nelepí a příjemně pod ní v létě profukuje. 

Viskóza, materiál z bambusu má chladivý efekt, je rychleschnoucí a antibakteriální - zabraňuje množení bakterií na povrchu a odolává tak i vůči případným nelibým vůním.

Bambus je v textilním průmyslu krokem správným směrem. Vyroste až o 91 centimetrů denně

Produkce bambusu je v ohledu k životnímu prostředí jedna z nejšetrnějších. Věděli jste například, že bambus drží v Guinessově knize rekordů ocenění za nejrychleji rostoucí rostlinu na světě? Každý den vyroste až o 91 centimetrů, daří se mu téměř všude na světě a roste rychle i bez použití hnojiv a pesticidů. Do finální podoby jej lze navíc zpracovat s minimálním použitím chemických látek. 

Chcete se v létě cítit dobře i přes sílu spalujícího slunce? Vyzkoušejte jednu z našich letních bambusových košil. Kdo ví, třeba vás zaujme natolik, že se k nám vrátíte pro další :-).