Ideální letní košile? Ta bambusová!

košile bambusová viskóza

Letní košile

Prodyšná a lehounká tak, že ji sotva cítíte - košile z bambusové viskózy.

 

Teplé dny jsou tady! A také naše novinky! Zkuste tento rok obléknout košili z bambusové viskózy – mimořádně tenké, lehké a prodyšné tkaniny, jejíž výroba je šetrná k životnímu prostředí. Finální látka je velmi příjemná na dotek. A právě z ní šijeme naše letní košile Feratt. Nabízíme Bamboo košile s krátkým rukávem i s dlouhým rukávem. Jen si vybrat!

Ideální letní košile? Ta bambusová!

Největší výhody bambusové košile: 
Je antibakteriální, prodyšná a s chladivým efektem

To, že zůstanete v suchu i za horkých letních dní, není u bambusové košile pouhým klišé. Bambusová viskóza má skvělé vlastnosti, dokáže absorbovat až 4x více vlhkosti než bavlna, vlhkost přitom odvádí na vnější povrch látky, odkud se rychle odpaří. K tomu, abyste se cítili pohodlně, dopomáhá i lehkost tkaniny, která se na tělo nelepí a příjemně pod ní v létě profukuje. 

Viskóza, materiál z bambusu má chladivý efekt, je rychleschnoucí a antibakteriální - zabraňuje množení bakterií na povrchu a odolává tak i vůči případným nelibým vůním.

Bambus je v textilním průmyslu krokem správným směrem. Vyroste až o 91 centimetrů denně

Produkce bambusu je v ohledu k životnímu prostředí jedna z nejšetrnějších. Věděli jste například, že bambus drží v Guinessově knize rekordů ocenění za nejrychleji rostoucí rostlinu na světě? Každý den vyroste až o 91 centimetrů, daří se mu téměř všude na světě a roste rychle i bez použití hnojiv a pesticidů. Do finální podoby jej lze navíc zpracovat s minimálním použitím chemických látek. 

Chcete se v létě cítit dobře i přes sílu spalujícího slunce? Vyzkoušejte jednu z našich letních bambusových košil. Kdo ví, třeba vás zaujme natolik, že se k nám vrátíte pro další :-). 

Košile z bambusové viskózy jsou stále populárnější díky svým unikátním vlastnostem a udržitelnosti. Tenká bambusová košile je pro horké léto nebo na dovolenou nejlepší oblečení, které si můžete dopřát. Pokud se náhodou spálíte na slunci, je bambusová košile snad jediný kus oblečení, který na sobě snesete. Chladivý efekt košile z bambusové viskózy jsme otestovali na vlastní kůži. Vyberte si bambusovou košili s krátkým rukávem, nebo dlouhým rukávem podle vašich preferencí. Košile z bambusové viskózy FERATT najdete na e-shopu i v prodejnách v mnoha barvách i vzorech. Vyzkoušejte bambusovou košili i vy! 

Chcete se v létě cítit dobře i přes sílu spalujícího slunce? Vyzkoušejte jednu z našich letních bambusových košil. Kdo ví, třeba vás zaujme natolik, že se k nám vrátíte pro další :-).