Svetr nebo rolák - tip jak sestavit outfit

Naše svetry jsou pohodlné, teplé a mohou být stylovým doplňkem vašeho každodenního outfitu. V dnešním článku se podíváme na různé typy svetrů, a jak je nejlépe kombinovat s dalšími kousky oblečení.

Pánský rolák

Pánský rolák je nepostradatelným základem každého pánského šatníku a je vhodný pro celoroční nošení - dokonce i pod sako nebo pod kabátem. Kvalitu svetru zvyšuje vyvážená směs bavlny a akrylu. Bavlna zajišťuje, že svetr příjemně zahřeje, zatímco akryl přispívá k barevné stálosti a nemačkavosti svetru.

Tip na outift:

Kombinujte pánský rolák MATTHEW s našimi stretch jeans a přechodovou bundou pro cool vzhled nebo s kabátem pro sofistikovaný look.

Pletený svetr

Pletené svetry jsou skvělou volbou pro všední den. Styl pleteného svetru vám ho umožní kombinovat s různými outfity - ať už ho obléknete na košili pod sako pro elegantnější příležitosti, nebo jej zkombinujete s volnočasovými kalhotami či džíny pro odpočinkové dny.  Experimentujte s barvami a vzory, které vám pomohou vyjádřit svůj osobní styl.

Tip na oblíbený svetr je svetr DAVOS 23 ve vínové barvě. Vínová barva je ideální pro podzim.

Merino svetr - král vlny

Merino vlna je známá svou měkkostí, odolností a schopností regulovat teplotu. Merino svetry jsou ideální pro přechodné období, protože mají skvělé termoregulační vlastnosti. Svetr perfektně zkombinujte se stretch jeans či volnočasovými kalhotami, košilí, outfit doladíte botami a kabátem nebo bundou.

Nově v naší nabídce najdete i merino svetr s hedvábím DOMENICO. Tento svetr je skvělým doplňkem do šatníku každého muže, který hledá kombinaci elegance, pohodlí a kvality. Může být nošen jako součást každodenního outfitu nebo i na speciální příležitosti jako společenský svetr, kde si můžete být jisti, že budete vypadat stylově a zároveň se budete cítit pohodlně.

Svetr na zip

Pánský svetr na zip je moderní a stylový kousek, který vynosíte k džínám nebo  jej vynosíte ke společenským kalhotám pro formálnější vzhled. Svetr působí elegantně a je to praktický kousek pánského šatníku. Tento druh svetru vypadá skvěle s tričkem a džínami. Je skvělým doplňkem pro chladnější počasí. 

Nyní, když víte, jak kombinovat různé druhy svetrů s ostatními kousky oblečení, máte větší volnost ve svém výběru a můžete se lépe vyjádřit svým osobním stylem. Nezapomeňte experimentovat s barvami, vzory a doplňky, abyste vytvořili vlastní unikátní outfity.