Oblek GEMINI: Elegantní a komfortní

Oblek GEMINI - kvalita a preciznost v jednom

Pánský oblek GEMINI se vyznačuje prvotřídním materiálem, precizním střihem a pečlivými detaily. Tmavě modrá barva přináší do vašeho šatníku eleganci a univerzálnost, kterou oceníte v mnoha různých příležitostech. Oblek je vhodný na pracovní schůzku i svatbu. Díky pečlivému zpracování a špičkovým materiálům si můžete být jisti, že tento oblek vydrží dlouho a vždy budete vypadat skvěle.

Komfort na první místě

Přestože pánský oblek GEMINI nabízí neuvěřitelnou eleganci, také se nezapomnělo na komfort. 

oblek

Vnitřní strana saka je opatřena designovou podšívkou, což zvyšuje pohodlí a zajišťuje, že budete vypadat dobře. Tento modrý oblek je vyroben z kvalitního materiálu, který nabízí maximální komfort a volnost pohybu. Látkové výztuže nahrazují tradiční kartonové, což znamená, že i když se oblek někdy namočí nebo zmačká, snadno ho obnovíte napářkou. Kvalitní látka obsahuje pružnou složku elastan, což zajišťuje, že oblek se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a nabízí volnost pohybu.

Elegance bez kompromisů

Košile, která doplní váš outfit

Aby váš outfit byl kompletní a bezchybný, doporučujeme zkombinovat oblek GEMINI s jednou z našich špičkových košilí. Naše kolekce košil nabízí široký výběr, takže si určitě vyberete tu pravou, která dokonale doplní váš nový oblek.

Více se dozvíte o košilích zde.

Pánská košile F-LINE smetanová SLIM

Pánská košile F-LINE LUX 3D SLIM bílá

Pánská košile F-LINE SLIM smetanová

Pánská košile  CONOR REGULAR fit

Doplňky pro kompletní outfit

Nezapomínejte ani na kvalitní doplňky, jako jsou kožené boty či kožený opasek.

U nás si vyberete z několika barevných variant luxusních polobotek. Máme kožené polobotky střihu oxford i derby. Polobotky jsou ideální kousek do práce nebo společenskou událost.

Naše opasky jsou vyrobeny ze 100% přírodní kůže, díky čemuž se vyznačují kvalitou a trvanlivostí, stejně tak jako přezky, které jsou vyrobené z čistého kovu. Jsou k dispozici v různých barvách, od tradiční černé až po několik odstínů hnědé.