Jak správně zkombinovat kalhoty, ponožky a boty

Ve Feratt zákazníkům doporučujeme sladit barvu ponožek s barvou kalhot nebo bot. Díky toho se váš outfit opticky prodlouží a vytvoří harmonický přechod mezi kalhotami a botami. 

Jak sladit ponožky s oblekem? 

Ať už se chystáte na svatbu nebo jinou společenskou událost a nechcete riskovat faux pas, tak pro vás máme pár základních pravidel: 

Pokud se chcete odvázat, tak můžete vyzkoušet originálnější kombinace, třeba naše puntíkované ponožky, nebo jiné barvy. 

Například:  

Jak správně zkombinovat kalhoty, ponožky a boty

Jak sladit ponožky s ležérním outfitem? 

Doporučujeme se řídit stejným pravidlem jako u obleku, to znamená, že ponožky odpovídají kalhotám. I zde si však můžete dovolit trochu experimentovat.  
    
 

Jaké ponožky u nás můžete zakoupit? 

Ponožky si zaslouží určitou míru pozornosti, díky nich váš outfit působí sjednoceným dojmem. Důležité je vybírat ponožky kvalitní a z přírodních materiálů. Má to totiž své opodstatnění. Mnohem lépe odvádějí teplo a nohy v nich přirozeně dýchají. 

Bambusové ponožky, které mají chladivý efekt, jsou rychleschnoucí a antibakteriální – zabraňují množení bakteriím na povrchu, pocení a případnému zápachu. Bambusová viskóza dokáže absorbovat až 4x více vlhkosti než bavlna. K tomu abyste se cítili pohodlně dopomáhá i lehkost tkaniny. 

Bavlněné ponožky i takové u nás najdete. Jsou vyrobeny z kvalitní bavlny, příměsi polyesteru pro lepší odolnost a elastanu pro zaručené pohodlí. 

Další ponožky, které máme v nabídce jsou vyrobeny z modalu (typ viskózového vlákna získávané úpravou dubové celulózy), který je hladší, snazší na údržbu, příjemný pro pokožku, lehký, vzdušný a skvěle odvádí pot. 


Tip na závěr: Kromě prodyšných ponožek se zaměřte i na výběr pohodlné obuvi. Velmi oblíbené jsou například barefoot boty, které podporují správnou funkci chodidel a zdravou chůzi.