Vlněné obleky

Vlněné obleky

#1 Je lehounký

Většina mužů předpokládá, že vlněné obleky jsou těžké. Ve skutečnosti však vlna váží méně než většina ostatních látek, dokonce i méně než bavlna. A rozdíly jsou i u vlněných látek - prémiová vlna obvykle váží méně než levnější vlna nižší třídy . Díky vlastnostem vlny jsou vlněné obleky zvláště výhodné, pokud oblek nosíte pravidelně do práce. I když máte v typickém pracovním dni osm nebo více hodin, nošení vlněného obleku vás nezatíží, zvláště pokud si vyberete náš prémiový vlněný oblek, např. z látky italského výrobce Marzotto.

#2 Vypadá úžasně

Výhoda vlněného obleku je jeho stylový vzhled. Vlněná látka se výborně barví a tak obleky můžete je najít v téměř jakékoli barvě, včetně tradičních barev, jako je černá, navy a šedá, často s krásným takným vzorem nebo metalickým leskem. Jejich malé jemné prameny látky vytvářejí jedinečný vzhled, který se u jiných látek prostě nenachází. Vlnu můžete nosit do práce, na svatby, promoce a jiné formální události či příležitosti.

Vlněné obleky
Vlněné obleky

#3 Je jemný k vaší pokožce

Vlněné obleky jsou neuvěřitelně jemné. Vlna je bezpečná, zcela přírodní látka, takže nošení vlněného obleku nevystaví vaši pokožku agresivním chemikáliím nebo dráždivým látkám. A výjimečnou měkkost vlny lze přičíst tenkým jemným pramenům látky. V nabídce máme jemné vlněné obleky z látek italského výrobce Marzotto i portugalského Paulo de Oliveira. 

#4 Výborné termoregulační schopnosti

Navíc se jedná o prodyšnou tkaninu. V horkých letních dnech odvádí pot - nashromážděná vlhkost vás ochladí a odpaří se, takže se budete cítit příjemně. V chladných dnech naopak slouží vlna jako tepelný izolant. Vlákna vlny mají tvarovou paměť, takže se záhyby dokáží vrátit do původního stavu. Proto nezapomínejte vlněné obleky po každém nošení pověsit zpět na ramínko.  

Vlněné obleky