Konec koláčů v Čechách, aneb neviditelné tričko pod košili na scénu!

Děsí vás představa, že se na vaší oblíbené košili objeví propocené koláče? Není nic horšího než pocit, když se na vaší oblíbené košili objeví nevítané skvrny. Pocení je přirozená vlastnost, ale může nevalně známe koláče na košili dokáží značně narušit váš pocit jistoty a celkově zkazit den. Feratt pro vás přináší elegantní řešení, jak předejít tomuto problému a užívat si svého dne s plnými doušky.

Nebuďte obětí nechtěných momentů, ať už jde o důležitý meeting nebo běžný pracovní den. Pocit sebejistoty a pohodlí při nošení košile by neměl být narušen obavami z nečekaných příhod. Níže naleznete několik tipů, jak předejít faux pas ve společnosti a vyřešit tento problém jednou provždy.

Deodoranty, bylinné přípravky a kosmetika, nebo i estetické zákroky mohou pomoci, ale není to vždycky dostačující. Naštěstí existuje elegantnější a efektivnější řešení – neviditelná trička pod košili.

Značka FERATT již dříve představila skvělá trička pod košili ze speciálních materiálů. Vyzkoušíte i vy tento bestseller?  

Tričko pod košili má skvělé vlastnosti zejména díky složení s obsahem 46 % modalu, materiálu z bukové celulózy. Tento materiál nejenže účinně odvádí vlhkost, ale je také jemný na dotek a má vynikající antibakteriální vlastnosti. Vše podporuje váš pocit sebejistoty, pokud si tričko pod košili obléknete.

Modal je materiál vhodný ke každodennímu nošení. Tričko zároveň obsahuje 46 % bavlny, která je pro muže obecně považována za jeden z nejoblíbenějších materiálů pro trička jako taková. Přidáním 8 % elastanu tričko skvěle přilne na tělo, a stává se pod košilí prakticky „neviditelným“.

Nosit tričko pod košilí vám pomůže lépe si užít každý okamžik, ať už jste v důležité pracovní schůzce nebo jen běžný den v kanceláři. S tímto elegantním řešením se můžete zbavit obav spojených s propocenými košilemi a užívat si každý moment s plným sebevědomím a pohodlím.

Modalová trička pod košili nabízíme ve dvou barevných variantách a výstřihem do V.

Praktický výstřih do V je diskrétní v případě, že si rozepnete košili u krku. Tělová barva trička je prakticky neviditelná pod světlými barvami košile (bílá, krémová, světle modrá košile), bílé neviditelné tričko si můžete obléci pod jakékoli jiné barvy košil.

Ať už zvolíte bílé tričko, nebo tělové, vždy budete vypadat ve vaši košili jako ze škatulky. Nezbytným doplňkem je zejména při událostech, na kterých Vám hodně záleží. Proto neváhejte si toto tričko obléknout pod košili na svatbu, na ples nebo firemní večírek. Právě pod svatební košile je neviditelné tričko téměř nevyhnutné.