Novinky v nabídce: Vlněné obleky z italské vlny Marzotto

V zimní sezoně 2024 pro Vás chystáme zcela nové prémiové obleky z vlny italské značky Marzotto. Máte se na co těšit. Vlněné obleky z tohoto materiálu se pyšní nejedním "nej".

Pánské vlněné obleky z Marzotto látky v naší nabídce mají označení kvality vlny Super 150’s. Jsou tedy velmi kvalitní a jemné, přitom nejsou extrémně náročné na údržbu. Do nabídky je zařazujeme od konce ledna 2024.

Elegance a přírodní kvalita: Prémiová italská vlna Marzotto ve vlněných oblecích FERATT

V oblasti módy se stále více klade důraz na kvalitu, trvanlivost a udržitelnost. V této vlně módního uvědomění hraje klíčovou roli prémiová italská vlna od renomovaného výrobce Marzotto. Jejich vynikající řemeslná tradice a oddanost kvalitě se odráží ve vlněných oblecích, které jsou nejen stylové, ale také symbolizující pravou podstatu italské elegance.

Značka FERATT naplno využívá vlastností prémiové vlny Marzotto a vytvořila novou kolekci vlněných obleků z této prémiové vlny. 
 

Vlna Marzotto: Tradice kvality a inovace

Marzotto, s bohatým dědictvím sahajícím až do roku 1836, si vybudoval pozici jednoho z předních výrobců prémiové vlny na světě. Jejich vlna je známá svou jemností, hladkostí a schopností přizpůsobit se různým střihům a stylům. Díky kombinaci tradice a inovace vyrábí Marzotto vlnu, která oslovuje nejen významné návrháře, ale také ty, kteří hledají nadčasový šarm a kvalitu ve svém šatníku. 

Značka FERATT se chopila šance a vytvořila novou kolekci vlněných obleků z prémiové vlny značky Marzotto, kterou nyní můžete vyzkoušet také vy.

Ze 100% vlny je ušit oblek NEAPOL. Modrý oblek ve střihu Slim fit si můžete obléknout na ty nejvíce slavnostní události, jakou je například svatba. Součástí tohoto obleku je vesta, která je pro svatby oblíbenou částí pánského obleku.

Dalším oblekem z této řady je oblek MONAKO v černé barvě. Svou univerzální barvou se hodí na maturitu, ples, návštěvu divadelního představení a další mimořádné události. Materiál obleků obsahuje 4 % elastanu, takže se v něm můžete cítit velmi pohodlně při sezení a pohybu.

Modré obleky PARIS přinášíme v modré a světle modré barvě. Struktura látek je protkána tmavým melírem a ozvláštňuje vzhled těchto obleků. Materiál se krásně leskne, což je přirozená vlastnost kvalitní vlny Marzotto. 

Jemný, hladký a přizpůsobivý... Takový je vlněný oblek FERATT z italské vlny Marzotto.
 

Nové vlněné obleky FERATT

  • Z italské vlny nejvyšší kvality jsou ušity modré a černé obleky NEAPOL, PARIS a MONAKO.
  • Jejich luxusní vzhled poznají muži na první pohled.
  • Obleky vyrobené z italské vlny Marzotto nabízejí nesrovnatelný luxusní pocit při jeho nošení.
  • Obleky jsou jednak velmi příjemné na nošení, ale také odolné a trvanlivé.
  • Pořízení tohoto obleku je skvělou a dlouhodobou investicí do vašeho šatníku.
  • Při správné péči o oblek vám bude sloužit po dobu několika let.
  • Barvy pánského obleku z vlny Marzotto jsou syté a nevyblednou ani za mnoho sezon.
  • Bez ohledu na to, zda nosíte celistvý oblek, nebo sako a kalhoty budete nosit zvlášť, vlna Marzotto dodává každému kousku opravdový italský šarm.
  • Skutečnou jemnost a lehkost vlněného obleku FERATT musíte jednoduše vyzkoušet na vlastní kůži!

Udržitelnost a ekologie při volbě vlněného obleku FERATT

V době, kdy se stále více spotřebitelů obrací k udržitelným značkám, je vlna Marzotto na špici tohoto trendu. Společnost se zavázala k ekologické zodpovědnosti a udržitelné výrobě. Tím, že FERATT využívá moderní metody a technologie v kombinaci s tradičními postupy, vlněný oblek snižuje váš ekologický otisk a přispívá k zachování přírodních zdrojů.

Pánský vlněný oblek FERATT: Investice do kvality a stylu

Vlněné obleky FERATT z prémiové italské vlny Marzotto nejsou pouze oblečením; jsou investicí do kvality, pohodlí, italského stylu a udržitelnosti. Vlněný oblek představuje nadčasovou eleganci, která odolává módě a trendům. Výběrem vlněného obleku získáte jeden z nejhodnotnějších outfitů z oblasti světové módy.

Aby jste zachovali vlastnosti obleku co nejdéle, věnujte mu příslušnou péči. Vlněný oblek Vám ji vrátí hned několikrát. Po každém nošení pověste oblek na ramínko a nechte vyvětrat ve volné místnosti.  Drobné skvrny nechte uschnout a zkuste odstranit jemným kartáčkem na vlnu. Když bude potřeba, dáte oblek vyčistit, a to chemicky v profesionální čistírně. 

Oblek z vlny Marzotto vynikne jako oblek na promoce, svatební oblekmaturitu či jiné mimořádné životní události. Stejně tak ho uplatníte při pracovních událostech, návštěvě divadla a plesů.

Vlna B-Dynamic+ italské značky Marzotto

B-Dynamic+ je kolekce ze 100% vlny. Strečová vlna jak útku i osnově. Tkanina navržená tak, aby se přizpůsobila potřebám současných mužů, kteří volí svobodu pohybu a volnost. Vlněný oblek vhodný pro všechny příležitosti, od gala večeře po práci, od sváteční chvíle po volný čas. Oblek z B-Dynamic+ vlny pro vaše pohodlí, pohodu, prodyšnost a dokonalý střih, který se přizpůsobí.