Oblek: Elegance na ples i do práce

Pánské obleky se nosí již stovky let a z běžného a pracovního oděvu se stal oděv sváteční. I když má kompletní pánský oblek pořád spíše reprezentativní funkci, obliba společenských kalhot a sak, vest a košilí v různých kombinacích se sportovní nebo odpočinkovou konfekcí zažívá pravou renesanci a proniká čím dál více do sféry „casual" – tedy každodenního pohodlného oblečení pro každou příležitost. 

Trendy

Současné módní obleky jsou sice plné klasických prvků, na druhou stranu se u nich často objevují například „oversize" (nadměrné) modely s výraznými vzory jako kostka, hrubý proužek nebo dokonce i flitry. Kostkovaný oblek se dobře kombinuje i v rámci volnočasové módy. Pruhovaný oblek zase dodává na jedinečnosti.

Jak jsme již zmínili, pánský oblek se už nenosí jen na formální příležitosti. Čím dál tím častěji se s ním potkáme také v ulicích velkých měst třeba v kombinaci s hladkým tričkem nebo rolákem a sportovní obuví. 

Spojení elegantních prvků šatníku se sportovními – tzv. atheisure styl, což vzniklo spojením slov „athletic" (sportovní) a „leisure" (volnočasový) – je v kurzu už pěkných pár sezón a ani letošní rok nebude výjimkou. Kombinovat můžete různě – oblekové kalhoty s mikinou nebo bundou, košile s teplákovkami, obleková vesta s tričkem nebo rolákem a sako s čímkoli od džínů, přes kapsáče až po šortky.

Módní značka Feratt ví, co moderní muži potřebují, a proto nabízí celou škálu typů obleků – od vlněných, přes elastické „performance" obleky, po širokou paletu kombinací saka, kalhot a vesty z rozličných materiálů. 

Pánské obleky FERATT

Exkluzivní nabídkou jsou oblekové řady ALMADA a MONZA s oboustrannou vestou, kdy v jednom obleku muž získá možnost variability barevných kombinací outfitu pro různé příležitosti. Tento nový trend v rámci pánské módy v našich končinách zatím nabízí pouze naše značka. 

Vlněné obleky, které patří mezi nekvalitnější typy obleků, šijeme z prvotřídních látek italského výrobce Marzotto. V naší nabídce najdete několik svátečných vlněných obleků a také saka a kalhoty, které lze různě kombinovat a vytvářet si tak vlastní řadu elegantních a vysoce kvalitních outfitů.   

4 důvody, proč vybrat oblek FERATT

  • Všechny obleky a jejich součásti vycházejí z našich vlastních designů a střihů, které neustále vyvíjíme a inovujeme.
  • Šijeme i pro opravdu velké chlapy (některé modely nabízíme až do velikosti 68).
  • Střihy dokážeme zeštíhlit do stylu „slim fit“ tak, aby i vysoký či větší muž působil ve společnosti elegantně.
  • Obleky navíc obsahují i pružnou složku v materiálu, díky čemuž umožňují skutečně svobodný pohyb a příjemné pohodlí.

Vkusným pánským oblekem můžete svému okolí snadno ukázat, že si vážíte nejen sebe, ale i ostatních, že jste pečliví a dbáte na eleganci. Kvalitní a pohodlný pánský oblek výrazně dopřeje i vašemu sebevědomí. Pocit spokojenosti je jedním ze základních kamenů úspěchu, ať už ve vašem profesním, nebo osobním životě. Je jedno, jestli si zvolíte oblek ve střihu slim fit, nebo modern fit. Pánský oble jednoduše musí padnout jako ulitý.

100% servis made by FERATT

Výběr správného pánského obleku je však nepochybně náročnou záležitostí. Je třeba se orientovat ve stovkách různých vzorů, střihů a velikostí a sladit je s účelem použití, respektive se svým vzhledem, osobností a individuálními preferencemi. Ale žádný strach!

V našich prodejnách najdete odborně vyškolený personál, který perfektně poradí s výběrem, odhadne velikosti a doporučí pro danou příležitost přesně to, co zákazník potřebuje. Na první pohled poznáme, když něco nesedí a je potřeba jinou velikost nebo malou úpravu. Úpravy na míru jsou u nás samozřejmostí, takže od nás odchází klient v dokonale padnoucím obleku jako od krejčího. Vybraný oblek tedy upravíme přesně podle potřeby maximálně do dvou týdnů od jeho zakoupení.

Těšíme se na vaši návštěvu.