Pánský oblek FERATT ve srovnání s běžně dostupným oblekem

Kolik najdete rozdílů mezi novou kolekcí pánských obleků FERATT a ostatními vy? Nápověda: foceno na stejném modelovi.

 rozdíly v pánských oblecích

 

střih pánského obleku Feratt

STŘIH

Střih ultra slim fit je výrazně projmutý v pase, pas opticky zúží a podtrhne vaši mužnost tím, že zvýrazní ramena. Šikmé kapsy dodávají oblekovému saku sportovnější vzhled. Sako tak lze nosit i samostatně.

 
 

RUKÁV

Zúžené rukávy dodají stylový vzhled, opticky prodlouží ruce a jejich správná délka vám pomůže dodržet etiketu.

rukáv pánského obleku Feratt
látka použitá na pánský oblek Feratt

LÁTKA PRO PÁNSKÝ OBLEK

Pružný materiál je zárukou maximálního komfortu a pohodlí. I při zatížení a častém užívání je odolná proti běžnému opotřebení a krčivosti. Přizpůsobí se vašemu pohybu. O to více se budete cítit jistě a sebevědomě.

 
 

PODŠÍVKA

Vnitřní podšívka je lemovaná a zpevněná v oblasti kapes tak, aby opravdu snesla zatížení každodenního nošení. Luxusní design podšívky podtrhne váš styl i při odložení saka.

podšívka pánského obleku Feratt
kapsa pánského obleku Feratt

KAPSA

Náprsní kapsa obleku má uvnitř stejnou látku jako podšívka a lze ji při vytažení použít jako ozdobný kapesník. Úzké klopy a zkrácená délka saka jsou trendy a mají zeštíhlující efekt.

 
 

KALHOTY

Jsou elegantně, ale ne přiléhavě zúžené. Součástí je protiskluzová guma v pase, která drží košili tak, aby se nevytahovala z kalhot. Podšitý přední díl vám zaručí tvarovou stálost i při zatížení.

kalhoty pánského obleku Feratt
ramena pánského obleku Feratt

RAMENA

Kvalita pánského obleku se pozná především na ramenou. Ideálního vzhledu dosáhnete pokud budou rukávy splývat s rameny, bez záhybů. Dobře padnoucí oblek podtrhne vaši osobnost.

 

 
 

doporučuje a obléká,

Martin Dejdar