Tipy na outfity 1: Podzim 2023 přichází

Tipy na outfit PODZIM 2023

Tipy na outfit: PODZIM 2023

Podzim/zima 2023 přináší nové trendy v pánské módě, které vás zahřejí a zároveň umožní vypadat skvěle.

 

Podzim je obdobím, kdy mění svůj charakter nejen listy na stromech, ale také počasí. Je to čas, kdy by měl náš outfit vyjadřovat naši touhu po pohodlí a teple, a zároveň dodávat šmrnc naší osobnosti. Připravíte se na podzimní počasí outfity z naší nejnovější kolekce? 

Podívejte se na naše první inspirace do prvních dnů podzimního počasí

 

První věci, které obsahuje naše podzimní kolekce jsou teplé svetry s obsahem bavlny. Bavlna je přírodní materiál, který je měkký, pohodlný a přitom dokáže udržet tělo v teple.  Nové svetry jsou dostupné v různých barvách a střizích, takže si můžete vybrat svůj oblíbený styl. Sáhnout můžete po svetru na zip, propínacím svetru na knoflíky, anebo svetr s rolákem. Opět do nabídky zařazujeme velice hodnotné merino svetry, které vás svými vlastnostmi určitě nezklamou.

Doplňte pohodlné tričko, nebo košili se svetrem o stylové kalhoty a kvalitní boty v úplně novém designu, a můžete vyrazit.

 

Pro chladnější počasí zvolte jednu z našich nových přechodových bund. Zařadili jsme pro vás do kolekce oblíbené prošívané bundy, a to v nových barvách. Krom černé, taky tmavě modré, šedé a hnědé.