Tipy na outfity 2: Užijte si podzim 2023

Tipy na outfit PODZIM 2023_II

Tipy na outfit: VE VÍRU PODZIMU

Přichází podzim a vy potřebujete pohodlné a funkční oblečení, které vás nezradí. Jaké jsou nové trendy?

Podzim je krásným obdobím plným nových vjemů. Co tak ponořit se do luxusu a dopřát si to nejlepší z nejlepšího? 

První, na co jsme se v nové podzimní kolekci zaměřili jsou vybrané materiály, dokonalé střihy a pohodlný design. V nové pánské kolekci převládají světlejší barvy. Základem podzimního outfitu je pohodlná přechodová bunda v inovativním stylu. Dále přinášíme i nový typ prošívané bundy ve velmi lehkém provedení. Volnočasové kalhoty jsou základem šatníku každého muže, nabídku jsme rozšířili o nové barvy a materiály.

Typickým prvkem letošního podzimu jsou jemné odstíny barev, které jsou hezky sladěné. Připomínají typický módní look "high fashion", který často uvidíte ve světě. Podaří se vám vytvořit si monochromatický styl prostřednictvím jednotlivých kousků v různém odstínu stejné barvy? Zkuste šedou, je jednou z nejvíce trendy barev letošního podzimu a zimy. V různých odstínech získáte neuvěřitelně osobitý a aktuální styl. Bavlněné svetry nebo kašmírové svetry s hedvábím jsou potom dalším prvkem, kterým se můžete nechat hýčkat. 

Outfit 1: Lehká prošívaná bunda JAMES je symbolem nejvyšší módy a luxusu. Luxusně se v ní budete cítit i v chladnějším počasí - i když je na první pohled tenká, neskutečně vás dokáže udržet v teple. Přechodovou bundu JAMES si můžete vybrat ve smetanové, hnědé nebo modré. Doladíte k ní i šedý svetr PAOLO ve stejné barvě a bavlněné kalhoty OLIVER v obdobném odstínu a pohodlné kožené boty MANUEL v bílé barvě. Máte-li rádi kalhoty opatřené páskem, v nové kolekci najdete kožený opasek s kvalitní sponou, který můžete v případě potřeby zkrátit.

Outfit 2: Semišová košilová bunda SVEN je velkým trendem ve světě pánské módy a my jsme ji do naší kolekce letos zařadili ve světlé barvě. Střihově je něco mezi bundou a košilí, je podšitá, čímž je nejen stylová, ale také funkční. Umělý semiš s elastanem vypadá velmi dobře, ale oproti pravé kůže je tato pánská bunda měkčí, pružnější a pohodlnější. Šedá přechodová bunda typu "jeans bunda" je kousek, který určitě doporučujeme vyzkoušet. Nastane větší chlad? Nic se neděje, pod bundu si oblečte jeden z našich bavlněných svetrů, jako například hnědý svetr STEPHAN ve výraznější struktuře. Nové svetry jsou dostupné v různých barvách a střizích, takže si můžete vybrat svůj oblíbený styl. K nim hezky doladíte stylové kalhoty OLIVER  a kvalitní kožené boty RYAN.

Doplňte jakýkoliv outfit o pohodlné tričko, nebo košili se svetrem a kvalitní boty v úplně novém designu, a můžete vyrazit. A pokud jste příznivcem vůní, nebo fanouškem českého hokeje, vyzkoušejte náš nový parfém Davida Pastrňáka PASTA88, který zakoupíte exkluzivně jen ve FERATT.

 

Nechte se inspirovat našimi outfity v monochromatickém stylu