5 nejlepších letošních trendů pro svatební outfity

Vkročit do nového roku znamená přijmout neotřelé styly, zejména pokud jde o jeden z nejdůležitějších dnů života muže  – svatbu. Ženichové a svatebčané, připravte se na svatbu podle nejnovějších trendů, které slibují dokonalé spojení tradice a současného vkusu. Zde je náš průvodce nejlepšími trendy svatebních obleků pro rok 2024.

Námořnická modrá a tmavě modrá jsou na vrcholu

Svatební obleky v námořnické modré si prorazí cestu uličkou v roce 2024 a díky své všestrannosti nabízejí spektrum stylů od nadčasových a konvenčních až po odvážné a poutavé. Jsou k dispozici v mnoha látkách a vzorech, aby vyhovovaly všem preferencím a ročním obdobím. Každý rok, včetně toho letošního, jsou modré obleky tou nejvíce preferovanou volbou.

Tradiční modrý oblek vypadá obzvláště dobře v kombinaci s čistě bílou košilí a bude dobře fungovat s mnoha doplňky a barvami družiček. Zvolíte-li kravatu nebo motýlka v barvě svatby nebo šatů partnerky, v modrém obleku na svatbu se vždy perfektně sladíte.

U nás si vyberete modrý svatební oblek v jednoduchém jednobarevném provedení, anebo také kostkovaný modrý oblek, například MALIBU, který preferuje stále více mladých mužů. Vzorovaný oblek MILAN je na svatbách také velice populární. Skvělé na kostkovaném obleku je to, že i po svatbě perfektně vynosíte sako zvlášť, například k džínům. Naopak samostatné kalhoty si můžete vzít například k polokošili.

K modrému obleku se vždy nejvíce hodí hnědé kožené doplňky. Společenské boty z kvalitní kůže a hnědý opasek si poté můžete vybrat přímo v prodejně, nebo i na našem e-shopu.

Svatební barva roku 2024

Zelená se objevila jako svatební barva předchozího roku, od hluboké lesní zelené po světlejší šalvějové tóny, a předpokládá se, že i letos zvítězí.

Spojením šedého obleku nebo černého svatebního obleku se šalvějovou kravatou, nebo zeleným motýlkem krásně doplní šaty pro družičku. Je to perfektní zemitá barva, která osvěží pánský oblek v těchto tlumenějších odstínech. Svatební košile v odstínu olivově zelené dokáže také krásně oživit například antracitový nebo šedozelený oblek.

Třídílný oblek

Díky třídílnému obleku budete na svatbě vypadat dokonale. I když obvykle dáváte přednost decentní eleganci jednoduchého šedého obleku nebo tmavě modrého obleku, přidání vesty pozdvihne váš komplet, aniž byste se příliš vzdálili od komfortní zóny vašeho stylu.

Ať už sladíte látku vesty s oblekem nebo se rozhodnete pro výrazný kontrast, je to příležitost, jak dodat vašemu vzhledu individualitu. Nejlepší tip – výběr třídílného obleku v jedné barvě bude vypadat čistě a na svatbu se bude skvěle hodit k bílé nebo ivory košili.

Posun v módě je vidět v kontrastu barvy vesty se sakem a kalhotami. Odchýlíte se od konvenčního přístupu uniformního vzhledu s cílem dosáhnout stylovější estetiky.

Tady vás potěšíme. V nabídce obleků s vestou najdete obleky na svatbu ALMADA  a MONZA, které mají vestu oboustrannou, některé i odlišný odstín kalhot. Můžete se pak rozhodnout, jestli zvolíte spíše monochromatický styl, anebo odlišnou barvou vesty váš celkový outfit ozvláštníte. U těchto obleků se také dobře kombinuje sako a kalhoty zvlášť pro váš volný čas. Vestu nevyjímaje.

Vlněný oblek jako symbol respektu a luxusu

Vlněný oblek z materiálu italského výrobce Marzotto je mnohem univerzálnější, než si myslíte. Každý muž přeci občas potřebuje mít po ruce jeden oblek pro formálnější události. Nové obleky na svatbu té nejvyšší kvality u nás vedeme pod názvy PARIS, NEAPOL a MONAKO. Vyberte si tedy modrý nebo černý vlněný oblek té nejvyšší kvality. A nemusíte se obávat nedostatečného komfortu – tento oblek je díky zpracováním novými technologiemi dokonce pružný, a tedy extrémně pohodlný.

Oblek na míru 

Oblek na svatbu musí zejména dokonale padnout na vaši postavu. Proto u našich obleků nabízíme úpravy na míru, protože dlouhé kalhoty, nebo například sako velké v ramenou jednoduše umíme upravit. Neváhejte nás tedy navštívit v našich prodejnách, kde si vás při vyzkoušení obleku nejen „změříme“ okem odborníka, ale také poradíme co a kde upravit, pokud je to potřeba.