Sportovní oblek ve stylu Athleisure

Pánská móda se v dnešní době neustále vyvíjí a přizpůsobuje modernímu životnímu stylu. V souladu s tímto vývojem získávají na popularitě pánské funkční obleky, které kombinují špičkový design s praktickými vlastnostmi Athleisure módy. Nabízí tak nejenom elegantní vzhled, ale i pohodlí a flexibilitu, kterou dnešní muži tolik potřebují.

Obleky ve stylu Athleisure

Společnost FERATT, nyní představuje svou řadu nových elastických obleků Performance, která posouvá hranice elegance ještě dál. Tyto funkční obleky spojují elementy stylu Athleisure s moderními designovými prvky a vlastnostmi. Nová řada elastických obleků vznikla spojením elegance a pohodlné módy právě v tomto stylu.  Cílem bylo zkombinovat ležérní a volnočasovou módu (Athleisure = Athletic & Leisure) v rámci elegantního oděvu jakým jsou pánské obleky.  Nabízejí mužům možnost vyjádřit svůj jedinečný styl a zároveň si udržet maximální komfort po celý den. 

 

Nová úroveň sportovní elegance 

Jedním z klíčových prvků řady Performance jsou funkční materiály, které jsou lehké, prodyšné a odolné proti pomačkání. Tyto materiály umožňují svobodný pohyb a zároveň udržují oblek v perfektním stavu i po náročném dni plném aktivit. Díky nim se elastický oblek stává ideální volbou pro moderního muže, který žije dynamickým životním stylem a očekává od svého oblečení stejnou úroveň výkonu jako od sebe. V rámci nové kolekce společnost FERATT uvedla pánské obleky z těchto funkčních materiálů. Černý oblek VIGO, slim fit oblek TORINO v modré barvě a černý oblek TORINO.

Jedním z nejzajímavějších prvků řady Performance je černý oblek VIGO s kapucí. Tento sportovní oblek kombinuje klasický střih obleku s praktickými vlastnostmi sportovního oděvu a přináší nezaměnitelný styl. Odnímatelná kapuce přidává obleku sportovní vzhled v linii Athleisure a zároveň mu dodává neformální eleganci, která je ideální pro přechod mezi pracovním a volným časem. Takovýto moderní oblek je skvělou volbou pro muže, kteří chtějí být připraveni na všechny situace a přesto vypadat stylově a sebevědomě.

Moderní oblek TORINO v modré nebo černé barvě vás ohromí svým komfortem, funkčností i odolností. Oblek Slim fit TORINO je ušitý z pružného materiálu obsahující polyamid (87 %), který se běžně používá jako materiál pro sportovní a funkční módu (sportovní trička, běžecké kalhoty a další). Celých 13 % elastanu přináší pružnost, kterou poznáte při každém pohybu. Preferujete sportovnější styl? Doplňte oblek o bílé tričko z bio bavlny a kalhoty zavázejte v pase na šňůrku. Pro elegantnější styl jej můžete opatřit opaskem a doplnit košilí.

Pánské obleky řady Performance od FERATT přinášejí do pánské módy novou úroveň elegance a pohodlí. Bez ohledu na to, zda jde o funkční černý oblek pro každodenní nošení v klasickém střihu s klopou (u obleku VIGO po odejmutí kapuce), nebo o moderní oblek s kapucí pro speciální příležitosti ve sportovnějším stylu. Performance kolekce nabízí mužům možnost vyjádřit svou individualitu a přitom zůstat věrní svému stylu.

Pokud hledáte pánský oblek, který spojuje eleganci s praktičností, pak je oblek slim Fit  z řady Performance tou správnou volbou pro vás. Přijďte a objevte novou éru pánské módy a vyberte pánské obleky, které vám nabízejí nejenom špičkový vzhled, ale i maximální komfort a flexibilitu.