Inspirace na stylové outfity: V hlavní roli sako

Jarní outfity_2023

V hlavní roli lněné sako

V letošním jarním outfitu hraje prim LNĚNÉ SAKO! Jak ho nosit a s čím kombinovat?

Odložte tmavé kabáty a saka! Se slunečními paprsky přichází chuť pustit si k tělu energii v podobě odlehčeného oblečení. Kdybyste měli vsadit jen na jeden speciální kousek, který vynosíte s příchodem teplých dní nejvíce, pak zvolte světlé sako k džínům. Skvělý kousek pro váš šatník od jara až do podzimu!

Pánské sako musí sedět

Pánská móda v posledních letech upřednostňuje pohodlí a funkčnost. I lněné sako musí mít prvky propracovaného střihu nebo pružného materiálu, a přitom si zachovat svůj elegantní charakter. Nejdůležitější je zvolit správnou velikost a střih, který bude jednak perfektně sedět, tak zároveň bude komfortní. Určitá prostředí si žádají konkrétní styl, ale každý muž vyžaduje pohodlí. Vyměnit sportovní mikinu za letní sako je určitě tím správným krokem. Opravdový komfort najdete i v praktických detailech, jako jsou kapsy, zejména ty vnitřní, díky nimž můžete mít volné ruce při pochůzkách po městě.

Když si vybíráte pánské sako, měli byste zvážit nejen trendy, ale i účel - využití pro váš životní styl. Béžové sako ze směsového materiálu přináší možnost mnoha kombinací, od casual stylu přes smart casual, až po variantu do společnosti. Je také důležité zvolit vhodné doplňky k saku, jako jsou košile, trička, kšandy, pásek a boty, pánské tenisky nebo polobotky, abyste vytvořili lichotivý harmonický outfit.

Přinášíme vám inspiraci, jak sladit jednotlivé kousky oblečení, kdy prim hraje lněné sako. Na každou příležitost budete vypadat jako ze škatulky! 

Na kvalitním materiálu záleží!

Existují čistě lněná saka, jehož handicapem je, že se velmi mačkají. Firma Feratt však vsadila na letité zkušenosti a zkombinovala len s příměsí viskózy, polyesteru a elastanu pro volnost pohybu. Len zde určuje výrobku lehčí formu a letní uvolněný vzhled. Proto nehrozí, že byste působil díky přehnanému zmačkání neupraveně. Tato saka jsou skvělá na léto, protože v teple chladí a v zimě umí i zahřát. A mají krásnou přírodní strukturu látek, které působí velmi „letně“. 

A co je ušlechtilé, značka jedná v duchu posledních trendů, které spojují módu a udržitelnost. Zaměřuje se na bio materiály a procesy výroby, které se snaží snížit svůj dopad na životní prostředí.
 

A co další naše kousky? Ve skříni vám nesmí chybět naše extra elastické džíny, košile s krátkým rukávem, merino svetr a pokud přijde větší teplo, tak kraťasy.

Elastické džíny jsou od naší značky taky extra pohodlné, proto je mějte vždy po ruce ve své skříni. Vybrat si můžete nejen modré pánské džíny, ale i černé džíny, anebo šedé džíny. Hodí se pak ke košilím, zvolit můžete například slim fit košile s krátkým rukávem. V teplém počasí dobře vynosíte i kraťasy. Zvolit můžete džínové kraťasy, anebo lehké lněné kraťasy.