Boho svatba. Jak se obléci?

Boho svatby

Aktuální trend boho svateb. Co si obléci?

Mnoho letošních svateb je uspořádáno v tzv. „boho stylu“. Úplný základ je v bohémském stylu oblékání a života. A co to konkrétně pro ženicha, nevěstu i svatebčany znamená?

Chystáte se na svatbu, která je ve stylu „boho“? Tento trend svatby momentálně zažívá boom, a proto je důležité se na tuto událost připravit. Ženich s nevěstou už většinou ví, jak by svatbu chtěli mít. Ale co svatebčané?

Trend označovaný jako „bohemian weddings“, anebo „boho chic“ vychází ze životního stylu spojeného s bohémským hnutím v 19. století. Společnost se chtěla odklonit od konvenčních společenských norem s důrazem na přírodu, svobodu a umění. Později byl „boho“ styl oblíbený hnutím „hippies“ v 60. a 70. letech 20. století. Zdůrazňovalo lásku, mír, svobodu a blízkost k přírodě. Hippies přijímali volný a přirozený styl oblékání, etnické vzory a používání přírodních materiálů a barev.

„Pro boho svatbu je typické uvolněné a přirozené prostředí. Každá svatba je pak individuální. Pokud si nejste jisti daným dress code, zeptejte se na vhodné oblečení budoucích novomanželů.“
 

Jaké prvky zvolit na boho svatbu? 

Důležité je zohlednit prostředí a sezonu, ve které se svatba koná. Pokud je svatba venku v teplých měsících, zvažte lehčí oblek ve světlých barvách anebo lněné sako a klidně i kraťasy.
 
Uvažte místo motýlku barevný šátek kolem krku, anebo si dejte náramek ze dřeva a kamínků a vydejte se vstříc radostné oslavě! 
 

Užijte si svatbu ve značkovém oblečení od FERATT

Věříme, že nejen samotná svatba, ale i výběr toho správného oblečení pro Vás bude skutečným zážitkem