Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže

Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže

Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže

Letos mu vyberete dárek, který mu skutečně sedne!

Vánoce jsou za rohem a vy možná přemýšlíte, čím opět po roce potěšit a překvapit své drahé polovičky, táty nebo syny. Vybrat dárek tak, aby opravdu potěšil a obdarovanému sednul, může být někdy oříšek. Inspirujte se proto našimi tipy na dárky vybranými na míru podle charakteru vašeho muže.

Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže

1. Dárek pro sportovně založeného muže, který miluje pohodlí

Máte doma (ať už aktivního či pasivního) milovníka sportu, pro kterého je pohodlí na prvním místě? Pak nic nezkazíte extrémně pružnou a funkční, nemačkavou košilí pro každou příležitost. Košili PERFORMANCE SLIM G navy v univerzální tmavě modré barvě vynosí obdarovaný při nejrůznějších možných příležitostech po celý rok.

2. Dárek pro muže minimalistu

Minimalismus jako směr je v posledních letech stále více v oblibě, ať už se jedná o módu nebo třeba o bydlení. Máte doma muže, který vyznává tento styl? Pak ho určitě neurazíte jednoduchým, ale propracovaným bílým tričkem dokonalého střihu a materiálu.

Přesně takové je naše pánské tričko DARIO II, které je vyrobeno ze 100 % mercerované egyptské bavlny. To z něj dělá kousek prvotřídní kvality, kterou když vyzkoušíte, už nebudete chtít opustit!

Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže
Jak vybrat ten pravý vánoční dárek pro muže

3. Dárek pro muže sázejícího na prestiž a luxus

Jedním z vhodných dárků pro úspěšného muže, který si zakládá na svém postavení, může být krásné nové sako, které patří mezi vůbec nejuniverzálnější kousky šatníku. 

Chcete aby ho využil obdarovaný co nejčastěji? Pak zvolte takové, které lze nosit celoročně a designově je vhodné jak pro formální tak volnočasové aktivity. Pánské sako KALABRIE modré může být přesně takovým kouskem. Propracované detaily v podobě olemované vínové linky okolo knoflíčků a vyštíhlený slim fit střih nenechá nikoho na pochybách o tom, že právě potkal muže, který ví, co chce.

4. Dárek pro muže se smyslem pro detail

Máte doma ten typ muže, který si potrpí na drobné detaily a za každých okolností chce být sladěný od hlavy až k patě? Omrkněte doma tajně jeho skříň a podle základů šatníku (obleku, saka, kabátu a bot) dolaďte jeho garderobu k dokonalosti vhodně zvolenými doplňky. 

Těmi může být například hřejivá a slušivá čepice VALENTINO, která se díky neutrální šedé a černé bude hodit téměř ke všemu, co váš milovaný ve skříni už vlastní. Často ze strany mužů opomíjeným (a přitom tak funkčním a praktickým) doplňkem je i vhodně zvolená šála. Pokud si nevíte rady s tím jakou vybrat, zvolte tu ve stejném odstínu jako je kabát nebo boty.

Že právě detaily jsou tím, co dělí průměrnost od dokonalosti, ví všichni vyznavači manžetových knoflíčků. Máte doma také jednoho? Pak mu radost uděláte Manžetovými knoflíčky L 13 z čistého kovu. 

Detailisté většinou milují nejrůznější originální doplňky, mezi které patří také motýlci. Vsaďte na moderní modro-hnědou kombinaci s naši sadou Motýlku s kapesníčkem L 65 se zapínáním na háček a kapesníčkem.

 

Ať už vyberete svým milovaným mužům k Vánocům cokoliv, nezapomeňte že každý dárek vybraný a zabalený s pečlivostí a láskou udělá vždycky radost. Vždyť právě pozornost je to nejdůležitější, co si můžeme dát. Dopřejte si jí s hojností (nejen) o Vánocích. Tak šťastné a veselé!