Tipy na outfity - podzimní novinky

Vybrat ten správný outfit není vždy snadné. Proto jsme ve spolupráci s naší stylistkou připravili moderní a elegantní inspiraci do města i do přírody.

Tipy na outfity - podzimní novinky

Outfit pro každý den

Tuto kombinaci můžete nosit prakticky každý den, protože se rozhodně neokouká, a navíc se v ní budete cítit pohodlně. Základem je klasický rolákový svetr FERATT MATTHEW ll hnědý, který dostatečně hřeje, a většinou nemusíte řešit, co si obléknete pod něj. K němu se skvěle hodí strečové kalhoty, např. naše pružné džíny.

Jako svrchník jsme vybrali praktickou přechodovou bundu DYLAN, která vás ochrání před podzimním nečasem, má tepelnou membránu a je odolná proti větru i dešti. Současně není tak teplá jako zimní bundy.

Celý outfit podtrhují kotníkové univerzální vycházkové boty DAREN hnědé vhodné i do chladnějšího podzimu.

Stylový městský look

Většina z vás se jistě nejvíce času bude pohybovat podzimním městem. Tento outfit nabízí skvělou možnost, jak vypadat neustále elegantně, ať jdete do práce, na večeři nebo se jen projít. Před rozmary podzimního počasí vás ochrání moderní přechodová bunda

Pod ní bezvadně zkombinujete zelený svetr HENRI z australské merino vlny, která je proslulá svými skvělými termoregulačními vlastnostmi. Nechybí ani oblíbená viskózová šála. Až merino svetr ve společnosti odložíte, tak uděláte dojem s bílou košilí SILKY TOUCH.

Tento komplet doplňují strečové džíny a univerzální kotníková obuv.

Tipy na outfity - podzimní novinky
Tipy na outfity - podzimní novinky

S elegancí a stylem do přírody

Tento outfit se hodí pro všechny, kteří si rádi vyjdou na romantickou procházku se svou drahou polovičkou, nebo prostě rádi tráví čas toulkami v přírodě. Hlavní předností tohoto outfitu, který předpokládá aktivnější pohyb, je zateplená vesta NEAPOL. 

Další vrstvu pod vestou tvoří celopropínací svetr FERATT ANDREW II tmavě zelený s 3D kostičkovým úpletem a přímo na těle vás bude příjemně hladit tričko ze 100 % mercerované egyptské bavlny. K tomu opět volíme elegantní strečové džíny a na závěr pořádné obutí do nepohody. Kvalitní kotníkové zpevněné boty z hovězí kůže se skvěle hodí do přírody, a navíc podtrhují casual styl.

Elegantní městský outfit

Pokud chcete vypadat skutečně stylově a sebevědomě, pak doporučujeme vyzkoušet tuto elegantní kombinaci. Venku ji bude vévodit vlněný kabát s odnímatelnou vnitřní vsadkou v horní části. Ve větrnějším počasí si můžete krk převázat moderně proužkovanou šálou, a pokud je z rána chladněji, využijete také kvalitní termoregulační merino svetr. 

Nejen ve venkovním prostředí oceníte univerzální kotníkové boty ze sametové hovězí kůže. Ve vnitřních prostorách zase vynikne účinná kombinace klasické bílé košile a zvýrazňujících strečových džínů. S tímto outfitem uděláte dojem na každé schůzce.

Tipy na outfity - podzimní novinky

Věříme, že vás vybrané kombinace zaujaly a přinesly inspiraci do vašich šatníků.