Tipy na zimní outfity

Vybrat v zimním období ten správný outfit může být pořádná výzva. Naše stylistka proto připravila elegantní outfity, které oceníte při každodenní příležitosti, při procházkách městem i při návštěvě divadla.

Pohodlný outfit pro každý den

Tento stylový outfit si oblíbíte pro každodenní nošení. Jeho základem jsou vyštíhlené dokonale prodyšné kalhoty OLIVER s kvalitním opaskem. Ty dají vyniknout každé postavě, a tmavomodré tričko z egyptské bavlny. To je velmi příjemné na dotek.

Chladu v kanceláři nebo na chodbách se nemusíte bát s příjemným ANDRÉ svetrem z merino vlny. Na cestách vás bude hřát praktický formální kabát FERATT s odepínatelnou vsadkou střihu modern fit a samozřejmě nechybí ani elegantní šála.

Do zimního počasí jsme zvolili hnědé boty DAREN, které jsou ideální pro každodenní nošení.

Tipy na zimní outfity
Tipy na zimní outfity

Elegantní městský outfit

Tuto kombinaci využijete pro setkávání s přáteli, při toulkách zimním městem, návštěvách kaváren a také adventních trhů.

Nízké teploty vás nezaskočí v moderním kabátu KRISTIAN z látky s vyšším obsahem vlny a zdviženým límcem. Navíc díky střihu slim fit skvěle zvýrazní vaši postavu. Až kabát odložíte, vaší druhou vrstvou bude celopropínací svetr ANDREW s 3D vzorem, vhodný i na neformální události. 

Základním prvkem tohoto outfitu je univerzálně použitelná, extrémně pružná košile FERATT PERFORMANCE a velmi oblíbené černé kalhoty s klasickým páskem. Ve venkovním prostředí také oceníte boty vhodné do chladnějšího počasí a příjemnou hřejivou šálu.

Outfit na společenskou událost

Zimní období je plné společenských událostí. Připravili jsme proto i outfit, který oceníte ve chvílích, kdy vyrazíte například na benefiční koncert, firemní večírek, do filharmonie nebo třeba na ples.

Tmavě modrý oblek a originální hnědé boty typu derby jsou pro tyto příležitosti naprosto ideální. Bílá košile SILKY TOUCH střihu modern fit, díky které si můžete v průběhu večera bez obav odložit sako. Oblíbeným doplňkem pro společenské příležitosti je motýlek s kapesníčkem a kvalitní kožený opasek bez knoflíkových dírek.

Než se na místo akce dostavíte, bude vás hřát stylový, formálně laděný hnědý kabát PETR a vhodně zvolená šála.

Tipy na zimní outfity
Tipy na zimní outfity

Formální dress code do divadla

Zima je kromě plesů také silnou divadelní sezónou.

Pro tuto příležitost jsme předvybrali vysoce elegantní černý oblek THOR s botami typu derby, v kombinaci s kontrastní bílou košilí FERATT F-LINE STEVEN. Jako doplněk volíme motýlka, dále kvalitní kožený pásek a jako finální tečku doporučujeme použít naší parfémovou vodu DayDee.

Pro přesun do divadla a zpět jistě oceníte kvalitní zimní kabát KAMIL s jemně vínově zbarvenou šálou, která vás udrží v teple.

Doufáme, že se díky našim tipům již nebudete muset zdlouhavě rozhodovat, co si vzít na sebe a budete moci vsadit na slušivou jistotu.