Stále blíže svým zákazníkům: Nové prodejny Praha Zličín a Praha Národní

Praha, 15. března 2024 - FERATT, dlouholetý symbol kvality a módních trendů v oblasti luxusní pánské módy, hlásí další významný krok vpřed. S cílem poskytovat ještě lepší služby svým zákazníkům, FERATT hlásí otevření dvou nových prodejen v hlavním městě České republiky.

První z těchto prodejen, situovaná v oblíbené nákupní destinaci Zličín v Praze, je únorovým přírůstkem do portfolia FERATTu pro zákazníky na západním okraji metropole. Tento obchod nabízí širokou škálu produktů, od nejnovějších modelů obleků nové generace z pružných materiálů, po zcela novou řadu elastických pánských džín, polokošil a triček z bio bavlny. To vše za podpory odborného prodejního personálu, který mužům vždy poradí, co si na jakou příležitost obléci tak, aby se nejen cítili, ale také vypadali co nejlépe.

To však není jediné překvapení, které FERATT pro své zákazníky připravil. Na začátku března 2024 jsme otevřeli další naši prodejnu, v samotném srdci historického centra Prahy, na Národní. Tato vlajková loď FERATTu je více než jen nákupní destinace. Velký prodejní prostor této prodejny nabízí blízkost všem stávajícím i novým zákazníkům, kteří se rádi pohybují v centru Prahy. Najdete zde prémiovou řadu nových vlněných pánských obleků z materiálu italského výrobce Marzotto, dále skvělé trojkombinace obleků s oboustrannou vestou, ale také širokou škálu pánských košil té nejlepší kvality, obuv, doplňky a pánskou módu pro volný čas. Jednoduše zde najdete veškerý sortiment, který FERATT nabízí. Se svým moderním designem a inovativní prezentací produktů je tento obchod více než jen prodejní prostor – je to zážitek.

„Jsme nadšeni, že můžeme rozšířit naši přítomnost v Praze a ještě více přiblížit naše produkty a služby našim zákazníkům,“ uvedla Jana Foldynová, spolumajitelka společnosti FERATT.  "Obě nové prodejny jsou výsledkem dlouhodobého odhodlání a úsilí našeho týmu. Jsme přesvědčeni, že zážitky našich zákazníků v těchto nových prostorách budou nezapomenutelné, a že naše oblečení budou i nadále přinášet všem mužům skvělý pocit a zajistí jim kvalitu, které jsou pro značku FERATT charakteristické."

Otevření nových prodejen v Praze je jen jedním z mnoha kroků, které FERATT podniká k tomu, aby byl pro své zákazníky co nejvíce dostupný.  Nyní jsou v Praze hned tři prodejny: outletová prodejna ve Štěrboholech a dvě další nové prodejny ve Zličíně a na Národní. S pochopením, že zákazníci neustále hledají jedinečné nákupní zážitky a očekávají nejnovější módní trendy, je FERATT pevně odhodlán pokračovat ve své cestě v poskytování špičkových módních produktů a služeb, jako jsou poradenství, módní stylistika a úpravy oblečení na míru.

Pokud hledáte nejnovější módní trendy a personalizované nakupování, pak jsou pro vás nové pražské prodejny FERATT ideální destinací. Přijďte se sami přesvědčit, jakou kolekci pro vás FERATT připravil. Protože nejen pro obleky se chodí do FERATT.