Kolekce jaro/léto 2024: Stylová pánská móda ve jménu pohodlí

Pánská móda pro jaro: Očekávaná elegance a vysoká funkčnost

S příchodem jara se otevírají dveře novým módním trendům. Pánská móda na jaro a léto 2024 přináší inovativní designy, které spojují svěží styly s praktickými a funkčními prvky. Od podnikání po volný čas, nová kolekce pánské módy FERATT nabízí široký výběr, který osloví každého moderního muže. Mezi novinkami pánské módy najdete pánské obleky i ve sportovním stylu, košile slim fit v nových designech, lněné kalhoty pánské, pánské džíny, volnočasové kalhoty. Ve vašem jarním šatníku se neztratí ani pánská prošívaná bunda a černé džíny ze strečové džínoviny, které Vás nebudou omezovat při pohybu.

Pánské obleky? Elegance a komfort v jednom

V této sezóně dominují elegantní kousky, které jsou zároveň pohodlné a funkční, a to platí nejen pro volnočasovou pánskou módu, ale i pro pánské obleky. Kvalitní materiály, jako je lehký bavlněný popelín, luxusní lněná tkanina a elastické funkční tkaniny dominují této kolekci. Spolu s precizním řemeslným zpracováním jsme vytvořili praktické oblečení ve skvělém designu.

Některé přírodní materiály jsou náročnější na údržbu. Sáhněte tedy po oblečení ze směsových materiálů s přírodním vzhledem, jako je například sako PABLO a kalhoty PABLO. Skvělé u této kombinace je, že je můžete nosit spolu jako jarní pánský oblek, ale také každý zvlášť pro vytvoření zcela jedinečného outfitu.

Nový design, přinášející oslnivý kontrast přírodního vzhledu a barevných detailů

Jaro a léto 2024 přinášejí osvěžující paletu barev a vzorů. Vedle tradičních neutrálních odstínů se na scéně objevují sytější tóny jako zářivá zelená, odvážná modrá a teplé odstíny oranžové. V nové kolekci jsou tyto prvky kombinované. Například u kalhot a kraťasů VELIO, KEVIN a FAZIO naleznete oranžové nebo světle modré prvky a detaily na přírodní lněné látce. Totéž platí o nových strečových džínových kraťasech NAVARO, které obsahují několik propracovaných prvků, zejména na kapsách. A můžete si být jisti, že jsme si na střizích dali velice záležet. Tyto kousky jsou propracované do detailů a opravdu skvěle využitelné pro teplejší jarní dny.

Výrazná individualita ve střizích i detailech

Střihy se pohybují od klasických až po moderní a experimentální. Uvolněné a přizpůsobivé siluety zejména u volnočasových kalhot, sak a letních košil poskytují pohodlí a svobodu pohybu, zatímco precizní střihy a detaily dodávají oblečení eleganci a rafinovanost. Střízlivé oversize se střídají s přesně padnoucími kousky, což umožňuje každému muži vyjádřit svou osobní identitu. V nabídce naleznete také pánské obleky s kapucí, které se nesou výrazně ve sportovním stylu. Jedná se o oblek VIGO.

Co vám z jarní kolekce nesmí v šatníku chybět? Klíčové kousky

Mezi klíčové kousky pro jaro a léto 2024 patří lehké košile slim fit s jemnými vzory, elegantní saka v moderním střihu a nenahraditelné pánské kraťasy, které spojují pohodlí s luxusem. Dalším tipem je pánská prošívaná bunda MASSIMO v černé, tmavě modré, nebo šedé barvě. Volnočasové kalhoty ANTHONY nebo lněné kalhoty pánské DAMIAN jsou opravdovým skvostem. Jistotu můžete mít, že jsou to volnočasové kalhoty z velice pohodlných materiálů a perfektních střihů. A jestli se nemůžete vzdát jeans, zvolte jakékoli z našich pružných pánských džín z nové kolekce: SANTIAGO ve velmi světle šedém provedení, SANTE v khaki barvě, ADONE z tmavé džínoviny, nebo černé džíny SANTE.

Pro jarní eleganci sáhněte po některém z našich nových pánských obleků. Tentokrát v kolekci naleznete opravdu prémiové pánské obleky z italské vlny Marzotto. Jako například pánské obleky PARIS, NEAPOL a MONAKO. A k němu perfektně padnoucí košile slim fit z prémiové bavlny.

Nová kolekce, nový styl

Pánská móda na jaro/léto 2024 představuje spojení elegance, funkcionality a individuality. Je to kombinace kvalitních materiálů, oslnivých barev a střihů, které umožňují každému muži vyjádřit svou jedinečnou osobnost. Pro ty, kteří hledají stylový a současný vzhled, je tato kolekce nezbytným společníkem pro sezónu 2024.

Košile slim fit, pánské obleky nebo naopak sportovnější styl jako černé džíny, volnočasové kalhoty, nebo pánská prošívaná bunda v případě chladnějších rán – to vše naleznete v naší nové kolekci Jaro/léto. Oblečte se do nového a mějte příjemný den. A pokud se již chystáte na dovolenou, nezapomeňte přibalit lněné kalhoty pánské, volnočasové kalhoty, nebo pánské džíny. Letos jsme si pro vás připravili opravdu skvělé kousky!