Pánský kašmírový kabát jako symbol luxusu v oblékání

kašmírový kabát

Proč vybrat pánský kabát z kašmíru

Stačí jeden dotek kašmíru… Sami hned bezesporu poznáte, že máte co do činění s jednou z nejluxusnějších přírodních textilií, jakou si můžete dopřát. Podmanivý a velmi příjemný materiál si vás velice brzy získá. 

Náš kašmírový kabát pánský GERRY vás uchvátí na první pohled. Velice hladký, lesklý, elegantní a v dokonalém střihu. Tento kabát svůj původ nezapře. Ti, kdo už někdy kašmír viděli, ihned poznají, že obsah kašmíru je opravdu vysoký. Dokonce nejvyšší, látka je zpracována ze 100% kašmíru, čímž se řadí na úplnou špičku mezi ostatními pánskými kabáty na trhu. Na našem trhu 100% kašmírový kabát prakticky nenajdete.  

A co od něj očekávat? Pánský kabát z kašmíru vás nejspíš překvapí…  svojí jemností, lehkostí a hřejivostí. Vlastnosti, které oceníte zejména v mrazivých zimních dnech. K tomu přidejte dokonalou barvu a opravdu promyšlený střih a váš nový společník pro období zimy je na světě!

Jedinečné vlastnosti kašmíru 

Kašmír znali již staří Římané, pro které byl jasným znakem luxusu a příslušnosti k vyšší společenské třídě. Svoji reputaci si udržel dodnes, kdy je kašmír stále uznávaným materiálem a značkou dobrého vkusu a úrovně. 

Kašmírová vlna se získává ze srsti (přesněji ze spodní jemnější části srsti – podsady) kozy kašmírské, která žije v Tibetu, Nepálu či Číně. Jedná se o velmi vzácnou textilii.  Představuje jen 0,5 % celosvětové produkce vlny. A my vám umožníme se stát majiteli jedinečného kusu oblečení se 100% složením tohoto ojedinělého materiálu.

Modrý kabát GERRY od FERATT

Dlouhý pánský kabát GERRY jsme do naší kolekce vybrali v tmavě modré barvě. Barvu jsme volili hned z několika důvodů. Tato barva se skvěle kombinuje s ostatními prvky vašeho outfitu, čímž se stává univerzálním doplňkem vašeho oblečení v zimním období. Modrá barva také podporuje krásný lesk kašmírových vláken, takže kabát vypadá na první pohled opravdu luxusně. Klasický střih s šálovým límcem, kapsami a se zapínáním na knoflíky, podporuje sofistikovaný look. Tmavě modrý kabát navíc sluší prakticky každému muži.

kašmírový kabát
Prokažte svůj vytříbený vkus a pořiďte si pánský kašmírový kabát GERRY z nové kolekce FERATT. 
 

Starost o kabát se vám vrátí tisíckrát

Tento kabát je to nejlepší z nejlepšího. Pokud mu budete věnovat patřičnou pozornost, vydrží vám opravdu mnoho sezon. Péče o něj přitom není nijak složitá. Přírodní vlastnosti kašmírové vlny umožní, že si kabát zachová své nejlepší vlastnosti prakticky napořád. Vlákna kašmírové vlny mají tu vlastnost, že se dokáží krásně narovnat, mají vlastně „paměť“. Po každém nošení tedy doporučujeme pověsit kabát na ramínko a nechat jej „vyvětrat“ na volném vzduchu – v jakékoli volné místnosti například přes noc. Naopak, uložením hned do skříně, tomuto kabátu příliš neprospějete. Pokud se kabát navlhčí, nechte jej takto proschnout opravdu důkladně. Pokud se na kabátě objeví menší nečistoty (prachového původu), stačí je po zaschnutí lehce pročesat jemným kartáčkem určeným na vlnu. Kašmírová vlna má do jisté míry samočistící funkci. Pokud potřebujete kašmírový kabát důkladně vyčistit, určitě tento úkon svěřte odborníkům v profesionálních čistírnách.

Kašmírový kabát 

Pánský kabát GERRY ze 100% kašmíru je symbolem luxusu a také projev vkusu a sofistikovanosti. Kašmír je jeden z nejhodnotnějších materiálů pro pánský kabát, vhodný i pro velmi náročného muže. 

Vlněný kabát RALF

Pánský vlněný kabát RALF ve slušivé camel barvě. Barva velbloudí srsti se dobře kombinuje s tmavým outfitem a také s barvami v podobném odstínu.