5 tipů na vánoční dárek pro muže

Dárek pro muže

Připravili jsme si pro vás tipy na dárek pro muže

Vánoce jsou obdobím radosti a štěstí, kdy si lidé vyměňují dárky a tráví čas s rodinou a přáteli. Když přemýšlíte o vánočním dárku pro muže ve vašem životě, může to být někdy výzva. Ale nebojte se, máme několik nápadů na vánoční dárky pro muže, které by mohly posloužit jako inspirace.

Parfémová voda PASTA 88

Hledáte něco, co by Vás odlišilo od ostatních, co by vyjádřilo Vaši jedinečnost a charisma? Představujeme Vám vůni, kterou si nezapomenete. Parfém Davida Pastrňáka PASTA88 - je to nejen parfém, je to ztělesnění mužské elegance a síly.

Parfémová voda DayDee

Tuto vůni, kterou zakoupíte v luxusním černém flakonu namíchal z oblíbených ingrediencí samotný herec Martin Dejdar. Osvěžující aroma citrónové kůry spolu s rozmarýnem, růžovým dřevem a lístky jasmínu tvoří excelentní aroma.
 

Pánská peněženka

Pokud hledáte dárek, který kombinuje praktičnost, eleganci a trvanlivost, pánská kožená peněženka je vynikající volbou. Vyberte si pánskou peněženku, která je vyrobena z kvalitní kůže. Naše nabídka zahrnuje peněženky v různých barvách a velikostech, což znamená, že si můžete vybrat tu, která nejlépe vyhovuje vkusu a potřebám obdarovaného. Zvolit můžete tradiční černou, elegantní hnědou, nebo některou z moderních barevných variant.

Pánská peněženka na výšku střední - světle hnědá

pánská peněženka

Pánská peněženka na výšku menší - černá

Pánská peněženka na výšku menší - hnědá

Pánská peněženka na výšku střední - černá

 

Kašmírová šála

Kašmírová šála je luxusní doplněk a také praktický dárek pro muže, který doplní jeho šatník o elegantní kousek. Šála je vyrobena z kombinace akrylu, bavlny a kašmíru, což jí dává jedinečné vlastnosti. Díky obsahu kašmíru je tato šála velmi teplá a příjemná na dotek, a u nás najdete různé barvy, které můžete vybrat podle jeho vkusu. Díky přídavku akrylu je šála odolná vůči žmolkování a srážení, tím si zachovává barevnou stálost. Šála se skvěle hodí ke kabátu.

 

Pánská košile

Košile - základ každého pánského šatníku a tímto dárkem určitě potěšíte. Klasická bílá košile pro formální příležitosti, černá košile na firemní večírky nebo večeře, pružné košile z řady PERFORMANCE, které vás mile překvapí svými vlastnosti. Dále u nás najdete bavlněné košile, lněné košile, košile na manžetové knoflíčkybambusové košile, košile se vzorem, business košile do práce. Nesmí chybět ani košile na svatbu.

Pánská košile FERATT DON VITO SLIM světle modrá

Pánská košile FERATT JASON MODERN tmavě modrá

Pánská košile FERATT ADAM SLIM světle modrá

Košile PERFORMANCE SLIM M černá

 

Svetr z merino vlny

Našim posledním tipem na dárek je svetr z merino vlny, který je velmi příjemný a jemný, díky své nízké hmotnosti, je pohodlný pro vícevrstvé podzimní a zimní outfity. Vlněný svetr vyniká svými termoregulačními vlastnostmi. Svetr skvěle zkombinujte se stretch jeans či volnočasovými kalhotami, košilí, outfit doladíte botami a kabátem nebo bundou.

Pánský MERINO svetr HENRI béžový

Pánský MERINO svetr HENRI světle modrý

Pánský svetr ANDRÉ šedý

Pánský svetr s rolákem MERINO HENRI tmavě modrý

 

Nadělte pod stromeček kvalitní kousek oblečení či doplněk, který vydrží. Nabídku tvoří žhavé novinky, ale i dárky, které máte rádi vy - naši zákazníci. Už několikátým rokem připravujeme vánoční dárky, a můžete si být jisti, že pod stromečkem přineseme úsměv na tváři. Je na vás vybrat ten nejlepší dárek k Vánocům pro svého přítele, manžela, tatínka, dědečka, strýčka, kamaráda nebo bratra.