5 tipů na svatbu v létě

5 tipů na svatbu v létě

Teplejší počasí a slunečná obloha volají po vylepšení letního stylu tradičního ženichova outfitu. Pryč jsou dny, kdy jste na letní svatbu nosili tradiční pánské obleky v černé, námořnické a tmavě šedé barvě. Místo toho jsou nahrazovány svatebními obleky ve světle šedém, béžovém a lněném stylu. Mnoho pravidel pro formální oblek na svatbu je porušováno a nyní je naprosto přijatelné si obléknout lehké sako a kalhoty, nebo úplně sako vyměnit a jednoduše košili spárovat s vestou nebo šlemi. Je to váš den, tak si ho udělejte po svém.  

5 tipů na svatbu v létě

#1 Vyberte si světlé obleky

Černá a námořnická jsou klasikou, která se hodí ke svatebním oblekům. Nicméně tmavší barvy si zachovávají teplo, takže pro teplé letní počasí jsou svatební obleky ve světlejších odstínech lepší volbou. Světle šedá, modrá, béžová a krémová jsou skvělou alternativou. Doporučuje vlněné obleky, které jsou všestranně využitelné a zákazníky často vyhledávané. Jde o prodyšnou tkaninu. Během horkých dní odvádí pot. V chladném období slouží jako tepelný izolant.

# 2 Vyzkoušejte blejzry a saka  

Barevné blejzry a saka vynosíte na svatbách třeba s venkovní oslavou na zahradě.  Tyto akce překračují hranici mezi formálním a neformálním. Vyberte si světlé odstíny, kterých máme v nabídce spoustu. 

5 tipů na svatbu v létě
5 tipů na svatbu v létě

#3 Neformální přesto elegantní chinos 

Ležérní a zábavný vzhled pro letní svatbu - chinos a barevné kalhoty jsou ideální pro spárování se sakem stejného typu, jaké je uvedeno výše. 

# 4 Nechte sako doma  

Jednoduše zkombinujte vestu s kalhotami nebo košili a motýlka. Přizpůsobte vestu kalhotám nebo se rozhodněte pro výraznou barvu či vzor. Barevné šle vypadají skvěle v kombinaci s bílou košilí.

5 tipů na svatbu v létě
5 tipů na svatbu v létě

# 5 Hrajte si se svými doplňky  

Kombinujte potisky, vzory a látky. Zvažte barevné odstíny kravat nebo motýlků. 

Bez ohledu na to, jaké je roční období, vždy mějte na paměti celkový vzhled. Velká svatba v tanečním sále bude vyžadovat úhledný pánský oblek, zatímco uvolněná zahradní party znamená, že můžete být se svým vzhledem trochu ležérnější. 

Další tipy můžete nalézt v našem článku "Jak se obléct na svatbu: Tipy pro ženicha, svědka i hosty".