Obleky velkých velikostí: Který vám bude slušet?

Obleky velkých velikostí

Obleky velkých velikostí: Který vám bude slušet?

Patříte mezi muže, který nemá standardní konfekční velikost? Ve FERATT máme co nabídnout. Jak si vybrat oblek, abyste vypadal jako ze škatulky při všech příležitostech?

Málokdo má klasickou postavu, která se „vejde do velikostních tabulek“.  Muži mají různé typy postav, a často bývá problém sehnat oblek, který vypadá jako na míru od krejčího. Ve FERATT si uvědomujeme, že musíme nabídnout více, než jen klasickou konfekci.

U nás najdou skvěle padnoucí oblek i „pořádní chlapi“.
 

 

Oblek FERATT si můžete objednat také z pohodlí domova na našem e-shopu. Vyzkoušet oblek ale musíte vždy. A to doporučujeme přímo na prodejně pod odborným dohledem. Zde je vám personál k dispozici v případě, že by to nebylo to „pravé ořechové“. Žádné varhánky, ani pnutí, se na obleku jednoduše nesmí objevit. Ani přílišná délka kalhot, nebo naopak krátké rukávy, nemohou být tolerovány. Vše musí být jednoduše "tip-ťop". Letmé oko správného prodejce tyto nešvary snadno odhalí a pomůže vyřešit.

Nejdůležitější je, abyste se v obleku cítil komfortně a sebevědomě. Při prvním vyzkoušení udělejte pár pohybů. Zkontrolujte, zda mají ramena, rukávy a nohavice vhodnou délku a také, jestli oblek poskytuje dostatek pohodlí a volnosti.

(pozn. k obrázku: Model Jarda má  výšku 198 cm a velikost obleku Solar 194/60)

 

Oblek pro velké chlapy není to jediné, co u nás v pánské módě najdete. Vyberte si u nás k obleku i pánskou košili. Zvolit si můžete např. naši nejoblíbenější košili CONOR. Další košile ve velkých velikostech najdete zde

I pánské kalhoty větších velikostí ve FERATT najdete, a to do velikosti 42 a v prodloužených délkách. Elastické džíny jsou od naší značky také extra pohodlné a při pohybu vás nebudou omezovat. Vybrat si můžete nejen modré pánské džíny, ale i černé džíny, anebo šedé džíny. Hodí se pak ke košilím, sáhnout můžete například po košili s krátkým rukávem. V teplém počasí dobře vynosíte i kraťasy. Zvolit můžete džínové kraťasy, anebo lehké lněné kraťasy. Pro denní nošení, v létě, a také pod merino svetr si oblečte pohodlnou lněnou košili. Lněná pánská košile se hodí také jako pánská svatební košile pro svatby typu Boho. Tento styl se nejčastěji vidí na svatbách v zahraničí. Více se o tom můžete dočíst zde