Šle pro každou příležitost

Ať už se chystáte ozvláštnit svůj oděv do kanceláře nebo ukázat své pravé já ve víru velkoměsta, máme pro vás pár tipů, jak pánské kšandy s hrdostí nosit v každé situaci. 

Jaké typy šlí existují a z čeho můžete vybírat si můžete přečíst v navazujícím článku "Jak na pánské šle".

Na formální události

Firemní večírek, oslava či svatba? Tam všude šle vynosíte. Při formálních událostech vždy volte šle, které ladí k partnerce či k tématu dané události. Například pokud jste ženich, vyberte šle, které ladí s botami nevěsty (případně s jejími doplňky nebo s kyticí).

 "Black tie" - jsou různé významné události, slavnostní večeře, svatby, opery a podobně. Vyberte šle například s koženými prvky či s decentním monogramem. Mohou mít jedinečný vzor, který doplní váš večerní outfit.

 

Šle pro každou příležitost
Šle pro každou příležitost

Do práce

Šle zvolené do práce budou především záviset na profesi, kterou vykonáváte a na pracovním prostředí s tím spojeným. Pro práci v kanceláři většinou převládá smart casual a business casual styl - ideální kšandy nebudou ty kožené, ale naopak ty z pružného materiálu. Zajistí vám pohodlí i ve velmi vytížených dnech.

Dotáhněte vše k dokonalosti a slaďte vzor obleku právě s kšandami. Na své okolí budete působit seriózně a stylově.

K ležérnímu outfitu

Mnoho mužů si už ani nepamatuje, kdy naposledy měli na šle sobě. Většina lidí si navíc kšandy spojuje spíše s formálním stylem oblékání, opak je ale pravdou. Šle se čím dál více dostávají také do neformálního oděvního prostředí.

Využitím kšand v ležérním outfitu neuděláte chybu. Vyhrňte dlouhé rukávy u košile k loktům, nahoďte šle v odpovídající barvě a máte jistotu, že z domu odcházíte  stylově.

Na večerní tah městem

Ať už se chystáte udělat dojem na romantické večeři nebo jdete jen s přáteli do baru, šle jsou vždy dobrou alternativou, jak ozvláštnit váš vzhled. Pak už jen záleží, zda se chcete stylizovat spíše formálně na poklidnou večeři v restauraci anebo více ležérně na noční tah městem.

Šle pro každou příležitost